Influencerul Andrei Versace a fost găsit fără viață într-un apartament! S-a deschis un dosar de moarte suspectă

Autor: Bianca Vidoi
Actualizat: 20 iul 2024, 19:23
Andrei Versace
Sursa: Facebook Andrei Versace Official

Andrei Versace este un cunoscut influencer din România, ce își prezenta pe rețelele sociale stilul său exclusivist de viață.

Andrei Versace a fost găsit fără viață la data de 20 iulie 2024, în apartamentul acestuia ce făcea parte dintr-un complex rezidențial de lux aflat în Sectorul 1 al Capitalei. Anchetatorii ce au mers să investigheze cazul au deschis un dosar penal pentru moarte suspectă, iar trupul neînsuflețit al influencerului a fost trimis la INML pentru necropsie.

Influencerul Andrei Versace a fost găsit fără viață într-un apartament

Polițiștii au fost apelați de către paznicul clădirii prin intermediul numărului de urgență 112 pentru a semnala un miros înțepător ce venea de la apartamentul bărbatului. Ajunși la locul indicat de către paznic, polițiștii au găsit trupul neînsuflețit al lui Andrei Pârvan, cunoscut în spațiul public drept Andrei Versace.

Citește și: Adevăratul motiv pentru care bărbatul din Vaslui ar fi fost omorât și băgat în valiză: „L-am băgat în troller pentru că...”

Polițiștii au fost nevoiți să cheme un echipaj de descarcerare din cadrul ISU București-Ilfov, astfel încât să poată deschide ușa apartamentului pe care îl deținea Andrei Versace în complexul rezidențial de lux. Primele verificări ale trupului neînsuflețit al bărbatului nu prezintă urme de violență, însă cu toate acestea, corpul a fost transportat la INML pentru efectuarea necropsiei. Anchetatorii au decis să deschidă un dosar penal de moarte suspectă, potrivit gandul.ro.

Andrei Versace a atras atenția oamenilor pentru modul în care acesta își expunea stilul de viață excentric. Paginile sociale ale lui Andrei Versace fiind pline de mașini de lux, elicoptere, vacanțe exclusiviste sau nopți petrecute în restaurante scumpe din Capitală. Și apartamentul în care a fost găsit fără viață a fost motiv de laudă pentru Andrei Versace, spunându-le urmăritorilor săi că a investit peste 600.000 de euro în el.

Citește și: Ce cantitate de lapte consuma un bebelus? Tabel cantitate lapte bebelusi

Citește și: Cum s-a raportat Oana Radu la relații, în ciuda complexelor pe care le avea în trecut. “Bărbații au început să mă vadă atunci când eu am început să mă văd.”

Detaliile oficiale oferite de Poliția Capitalei

„Astăzi, 20 iulie 2024, în jurul orei 10.35,

polițiști din cadrul Poliției Capitalei – Secția 2 Poliție au fost sesizați prin apel 112, de către un bărbat, în calitate de agent de securitate al unui complex de locuințe, situat la o adresă din Sectorul 1, cu privire la faptul că dintr-un apartament s-ar simți un miros înțepător, specific unei persoane decedate. 

Polițiști din cadrul Secției 2 Poliție s-au deplasat cu operativitate la fața locului și au constatat că cele sesizate se confirmă.

Ulterior, la fața locului a ajuns și un echipaj din cadrul Inspectoratului General pentru Situații de Urgență.

În urma cercetărilor și verificărilor efectuate, în apartament a fost găsită o persoană decedată, fiind vorba despre un bărbat, fără a prezenta urme de violență.

Cazul a fost preluat de către Parchetul de pe lângă Tribunalul București, împreună cu Serviciul Omoruri, în vederea stabilirii cu exactitate a cauzelor și a împrejurărilor în care a avut loc evenimentul.

Trupul neînsuflețit a fost transportat la Institutul Național de Medicină Legală, în vederea efectuării necropsiei”, a anunțat Poliția Capitalei.

 


Alexandra și Gagea, mărturisiri neașteptate în camera roșie! Tânăra are din ce în ce mai multe îndoieli în privința partenerului ei! Iată ce și-au spus cei doi îndrăgostiți și la ce decizie au ajuns!