„Înger drag, te-ai dus” Ionuț a decis să își pună capăt zilelor înainte de vreme. Tânărul de 31 de ani a filmat ultimele clipe înainte de a părăsi această lume

Autor: Laura Macovei
Actualizat: 04 sep 2024, 13:13

Luni noaptea, pe 2 septembrie, tânărul de 31 de ani și-a luat viața

Sursa: Facebook

Ionuț, un tânăr în vârstă de 31 de ani, a decis să își pună capăt zilelor chiar în curtea casei părintești. Motivul pentru care a recurs la gestul extrem e unul dureros.

Familia din Bucium, Iași, a fost distrusă după ce Ionuț a decis să le spună adio înainte de vreme. Luni noaptea, pe 2 septembrie, tânărul de 31 de ani și-a luat viața. 

Citește și: Ce a ieșit la iveală despre trecutul Ioanei, tânăra din Suceava care a ales să își pună capăt zilelor: „Mama ei a părăsit-o. Nimeni nu a ajutat-o!”

Ionuț s-a sinucis în curtea casei părintești

Descoperirea macabră a fost făcută chiar de mama bărbatului, care a sunat de urgență la 112. Din păcate, medicii ajunși la fața locului nu au mai putut face nimic pentru Ionuț, decât să constate decesul. 

„La data de 02 septembrie a.c., polițiștii au fost sesizați, prin apel 112, cu privire la faptul că un bărbat a fost găsit decedat în curtea imobilului din Municipiul Iași.

Polițiștii s-au deplasat la fața locului, constatând că cele sesizate se confirmă, fiind vorba de un bărbat de 31 de ani. A fost emisă ordonanța de efectuare a necropsiei medico-legale, în vederea stabilirii cauzei decesului. În cauză, a fost întocmit dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunii de ucidere din culpă”
,
au transmis reprezentanții IPJ Iași.

Citește și: Alimente bogate in B12. Surse de vitamina B12

Citește și: VIDEO Mihai Albu, despre prietenia cu Irinel Columbeanu și cum a cunoscut-o pe Monica Gabor, fosta parteneră de viață a omului de afaceri. „A încălțat-o, a îmbrăcat-o și după a scos-o.”

Ionuț traversa o perioadă dificilă din viața sa

Conform știrilekanald, gestul lui Ionuț ar fi fost provocat de o despărțire dureroasă de fosta parteneră. Potrivit apropiaților acestuia, tânărul era la pământ și era afectat de faptul că fosta iubită nu îi permitea să vadă copilul pe care îl aveau împreună.

Mai mult decât atât, cei care l-au cunoscut pe Ionuț spun că tânărul și-ar fi filmat ultimele clipe din viață.

Toți sunt înmărmuriți de durere și nu pot accepta faptul că Ionuț, băiatul „cu suflet bun, rău de gură, dar cu intenții bune”, nu mai este printre ei.

„Dumnezeu să te ierte, fratele meu (Duţule), şi nu-mi vine să cred cum ai plecat așa de tânăr, lăsându-ne pe toți cu atâtea amintiri pe care nu le vom mai retrăi! Te iubesc, Tiron Ionuț.

Drum lin spre ceruri”/ „Dumnezeu să te ierte, Duțu. Chiar dacă ne-am certat, îmi doream să te știu bine, nu să aflu asta. Erai un băiat cu suflet bun, rău de gură, dar cu intenții bune și știi că țineam la tine și nu aș fi vrut vreodată să știu că ai făcut asta. Vei rămâne mereu în sufletele noastre, drum lin spre cer”/ „Frumosul meu, te-ai dus! N-am să te uit niciodată”, Înger drag, te-ai dus”/ „Dumnezeu să-l odihnească în pace și liniște!”, sunt câteva dintre mesajele de pe rețelele sociale.

 

 


Francesca, Patrick și Rebecca sunt cei trei concurenți care pășesc în fața eliminării. Cine va părăsit emisiunea „Casa Iubirii” în această săptămână?