„Îngerii să vegheze drumul tău”. Mesajele care au împânzit internetul după moartea bruscă a lui Alex. Acesta s-a stins imediat după ce a ieșit din tură

Autor: Diana Ghita

Alex a murit subit, după ce i s-a făcut rău

Sursa: Facebook; Unsplash

Atât cei de la Penitenciarul la care lucra tânărul, cât și prietenii lui sunt devastați de moartea subită a acestuia. Cu toții și-au transmis regretele pe rețelele de socializare.

Un ofițer de la structura de la SASS Aiud s-a stins din viață luni, pe data de 8 ianuarie. Acesta a murit brusc, după ce și-a terminat tura la serviciu, făcându-i-se rău chiar în timp ce pleca de la locul de muncă.

Cum a murit tânărul

Urmează să se stabilească, exact, din ce cauză a murit agentul. Acestuia i s-a făcut necropsia, iar rezultatul ei va fi emis în câteva zile.

Tânărul, pe numele lui Alex, a fost luat de către ambulanță chiar din fața Penitenciarului în care lucra de mai bine de 10 ani. La scurt timp după ce a fost preluat de către medici, acesta a intrat în stop cardiorespirator.

Deși medicii i-au efectuat manevrele de resuscitare, ofițerul nu a răspuns la acestea, fiind constatat, în cele din urmă, decesul acestuia.

Moartea fulgerătoare a lui Alex i-a șocat pe colegii și apropiații lui, care, imediat după ce au aflat cumplita veste, și-au exprimat regretele profunde față de această tragedie.

Citește și: ”Mi se pare foarte ciudat” Un polițist din Ilfov, înjunghiat de un adolescent cu probleme psihice, după ce fusese chemat de familie pentru a-l calma pe băiat

Citește și: Greutate si inaltime copii in functie de varsta

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

Cu toții și-au transmis omagiile pe rețelele de socializare

Unul dintre colegii lui a fost printre ultimii oameni cu care agentul a intrat în contact, înainte de a pleca din această lume.

„Azi dimineaţă, la ora 7:30, când am ieşit din serviciu, a fost ultimul coleg cu care am dat mâna. Acum, nu mai este! Doamne, cât de crudă poate fi viaţa, uneori! Rămas bun, prieten drag! Dumnezeu să te odihnească în pace!”,  a scris un angajat de la Penitenciarul din Aiud, în mediul online.

Prietenii lui Alex sunt, și ei, devastați de cumplita veste. Aceștia nu-și pot explica ce a dus la moartea bruscă a tânărului și sunt profund îndurerați de pierderea unui om atât de bun.

„Ai fost si vei rămâne pentru noi, un om cu un caracter de milioane și cu un suflet curat. Dumnezeu să te odihnească în pace!/ Rămas bun prieten drag! Vei fi in sufletele noastre pentru totdeauna.

Îngerii să vegheze drumul tău lin către Dumnezeu. Dumnezeu să te odihnească”,  sunt câteva dintre mesajele apropiaților lui Alex, transmise pe social media.

Cei de la Federaţiei Sindicatelor din Sistemul Penitenciar îl apreciază, și ei, pe ofițer pentru calitățile de care a dat dovadă la locul de muncă, fiind îndurerați de pierderea unui om exemplar.

„Ne-a părăsit un om de mare caracter, un om de mare valoare.Vom

păstra pentru totdeauna în memoria noastră bunătatea şi înţelepciunea. Un specialist priceput şi un om cu o conduită ireproşabilă. Drum lin, în sus spre Cer! Dumnezeu să te odihnească în pace!", este o parte din mesajul transmis pe pagina de Facebook a respectivei Federații.

Citește și: "Odihnește-te în pace frate" Un poliţist de 23 de ani a fost găsit mort în maşina de serviciu! Ce spune tatăl tânărului

 


Robi pare că își dorește o relație cu Teodora, însă aceasta nu este atât de hotărâtă, iar sfaturile celor apropiați au făcut-o să păstreze distanța față de concurentul de la „Casa iubirii”.