„Îngerul vieții mele”. Mesajul postat de Anamaria Prodan, de la mormântul mamei sale, Ionela Prodan, la cinci ani de când aceasta s-a stins din viață

Author: Andreea Buinoschi

Pe data de 16 aprilie 2018, Ionela Prodan, s-a stins din viață

Sursa: Instagram

Ionela Prodan s-a stins din viață în urmă cu aproximativ cinci ani și fiica ei, Anamaria Prodan, a mers la mormântul acesteia. Deși au trecut câțiva ani, aceasta nu poate uita cele întâmplate.

Anamaria Prodan a avut o relație specială cu mama ei, Ionela Prodan, și, de când a murit, nimeni și nimic nu a putut să îi umple golul lăsat în inimă de aceasta. Femeia de afaceri recunoaște, de fiecare dată, cât de mult îi lipsește mama, dar și cât de mult de a ajutat-o cât timp a fost în viață.

Ionela Prodan a făcut o vizită la mormântul mamei sale, Ionela Prodan

Anamaria Prodan se află, din nou, în cea mai neagră perioadă a anului. Pe data de 16 aprilie 2018, mama acesteia, Ionela Prodan, s-a stins din viață, la Spitalul Universitar de Urgență Elias sin București.

Anul acesta, chiar în ziua de Paște, se vor împlini cinci ani de la tragicul eveniment, iar impresara a mers la ea, la mormânt, pentru a-i aprinde o lumânare. Aceasta a postat, pe rețelele de socializare, o fotografie, alături de cuvintele: „Îngerul vieții mele”.

Problemele de sănătate care au răpus-o pe Ionela Prodan au fost serioase, motiv pentru care, ultima perioadă a vieții a petrecut-o pe patul de spital. În ciuda eforturilor impresarei, nimic nu a mai putut să o salveze.

Citește și: „Pentru fraierii ăștia! Să arătați și voi așa la 50 de ani”. Anamaria Prodan le închide gura răutăcioșilor, după ce a trecut printr-o transformare de zile mari după divorț

Citește și: Ghid complet valori glicemie. Valorile normale ale glicemiei

Conform unui comunicat de presă emis de spitalul la care era internată, decesul acesteia a survenit în urma unui stop cardiorespirator.

Anamaria Prodan a stat alături de mama ei până în ultima clipă

Anamaria Prodan a fost alături de mama ei ori de câte ori aceasta a avut nevoie, în special în ultimele sale ore de viață.

Conform declarațiilor făcute de persoane apropiate impresarei, Anamaria Prodan a stat la căpătâiul mamei sal e, în spital, până când și-a dat ultima suflare. Aceasta a spus o rugăciune de trei ori și, la ultimul cuvânt, rostit Ionela Prodan și-a dat duhul.

„Ana a ținut-o de mână și i-a vorbit până în ultima clipă. I-a spus că o să fie bine, că se duce la tatăl ei. Îi zicea: «Tata te așteaptă și vom veni și noi acolo, vom fi toți»… Doamna Ionela se uita la ea și îi curgeau lacrimile.

O ținea strâns de mână, până i-a dat drumul, ușor. Ana i-a spus Tatăl Nostru, de trei ori, și la ultimul Amin, s-a stins…”, a povestit persoana apropiată, pentru Viva.

Citește și: „Nu mai mima fericirea, se vede de la o poștă”. Anamaria Prodan, taxată de fani în mediul online, după ce s-a filmat în timp ce dansează singură

Mai mult decât atât, Anamaria Prodan se pare că a decis să nu îi spună mamei sale boala de care suferă, dar a căutat leac în toată lumea.

 


În ediția de sâmbătă, 6 iulie, a emisiunii „Casa iubirii”, Sebastian a fost atât de supărat încât a ignorat-o total pe fosta lui iubită, Roberta, în ciuda gesturilor ei de apropiere.