INGHITIT de ape! Un copil de numai 4 ani A MURIT INECAT dupa ce malul pe care statea s-a surpat VIDEO

Autor: Redactia KANAL D
Actualizat: 23 oct 2020, 23:50

O joaca nevinovata intre copii pe marginea unui rau s-a incheiat cum nu se putea mai rau.

Un copil de numai 4 ani a avut ghinionul sa calce pe o bucata de pamant care s-a prabusit cu tot cu el in raul involburat. Copilul se juca  impreuna cu ceilalti doi frati ai sai si cu niste  prieteni pe malul raului Casin.

La un moment dat o bucata de pamant s-a  rupt si micutul a cazut in apa involburata. Speriati,  ceilalti  au fugit cat au vazut cu ochii fara sa anunte pe nimeni de tragedie.

 

Disperata, mama copilului a intrebat in stanga si in dreapta de baietelul ei care disparuse fara urma. Intr-un tarziu, unul dintre copii si-a facut curaj si i-a spus mamei sale ce s-a intamplat cu fratiorul mai mic.

 

Cand a auzit ce nenorocire s-a abatut asupra ei, femeia a sunat imediat la 112. Salvatorii sositi la fata locului au scos din rau trupul neinsufletit al baiatului. Micutul

care s-a prapadit si ceilalti doi frati ai sai traiau doar impreuna cu mama lor.

 

Citește și: Hemoglobina: Ce este si ce se ascunde o valoare scazuta a acesteia?

Citește și: Cristina Șișcanu, la cumpărături în Italia! Cât a dat vedeta pe o rochie dintr-un magazin de lux: „A avut reducere de 150 de euro.”

Femeia muncea cu ziua prin sat pentru a-si hrani copilasii, doi baietei si o fetita de opt ani, care avea grija de fratiorii ei cand mama era la treaba.

 

Vecinii sunt ingroziti de cele intamplate si dau vina pe saracie.

 

Acum femeia, pe langa durerea crunta pe care o simte ca si-a pierdut un copilas, trebuie sa fac eforturi sa gasesaca si bani pentru inmormantare.