“Inglourious Basterds” al lui Quentin Tarantino îşi completează distribuţia

Autor: Redactia KANAL D
Actualizat: 25 feb 2017, 18:56

Samuel L. Jackson şi Maggie Cheung fac parte din proiectul “Inglourious Basterds”

Încă doi actori au fost recrutaţi pentru "Inglourious Basterds". Unul dintre ei este Samuel L. Jackson, nominalizat la Premiile Academiei şi Maggie Cheung, câştigătoarea premiului de Cea Mai Bună Actriţă la festivalul de la Cannes.

Jackson va prelua partea de narator a filmului, în timp ce Cheung o va interpreta pe Madame Mimieux, “matroana franceză a Cinematecii” care o va găzdui pe Shosanna, aceasta fiind fugărită de nazişti.

Făcând parte din acest proiect, Jackson lucrează încă o dată cu Quentin Tarantino, după cele două colaborări pe care le-a avut cu regizorul filmelor "Pulp Fiction" şi "Jackie Brown".

Jackson şi Cheung se vor alătura actorilor Brad Pitt, Mike Myers, Diane Kruger, Melanie Laurent, Michael Fassbender şi Julie Dreyfus.

“Inglourious Basterds” se concentrează asupra unui grup de evrei care vor să-i înlăture pe liderii celui de-al Treilea Reich, aruncând în aer un teatru din Paris, în care are loc premiera un film nazist.
În acelaşi timp, filmul are în centru povestea unui tânăr evreu stabilit la Paris care plănuieşte să se răzbune, folosindu-se de acelaşi teatru. Această producţie care înfăţişează tabloul celui de-al Doilea Război Mondial va fi lansat în 2009.

Citește și: Ce cantitate de lapte consuma un bebelus? Tabel cantitate lapte bebelusi

Citește și: Cine poate beneficia de ajutoarele de încălzire 2024-2025. Care este termenul limită pentru depunerea cererilor de încălzire

 

 

Taguri: