Ingredientul secret care ii face pe barbati mai atractivi in fata femeilor! Mananca asta la fiecare masa si toate vor intoarce capul dupa tine

Editor: Silviu Bunea Autor: S.B.
Actualizat: 28 feb 2017, 13:31

Se pare ca si drumul catre inima femeilor trece prin bucatarie.

Intr-un studiu publicat in 2015 in publicatia "Journal of Food Science", oamenii de stiinta au dat mai multor subiecti cantitati diferite de usuroi, timp de o saptamana, timp in care au purtat dispozitive speciale ce le retinea mirosul emanat de piele.

Apoi, mai multe femei ("ghinioniste") au "adulmecat" mirosul barbatilor anonimi si au trebuit sa spuna pe care il considera mai sexy, fara nicio alta informatie despre el.

Au existat doua grupuri de barbati, unii care au consumat doi catei de usturoi pe saptamana si altii care au consumat patru catei de usturoi pe saptamana iar verdictul femeilor a inclinat fara niciun echivoc catre cel de-al doilea grup.

"Consumul de usuroi are efecte pozitive asupra perceptiei mirosurilor corporale, probabil din cauza efectelor asupra sanatatii. Din punct de vedere evolutiv, atractia pentru mirosurile corporale ce pot fi asociate cu un obicei alimentar este o forma de selectie sexuala", au declarat     Areerat Hansanugrum si Sheryl A.
Barringer, coordonatorii studiului citat de The Daily Mirror.

Citește și: Gingii inflamate la bebelusi: cauze si solutii privind tratamentul

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

 

Taguri: