Ingredientul secret pe care îl pune Andreea Mantea în mâncare! Costă doar 1 leu! Așa a slăbit 10 kilograme: „A fost foarte greu”

Author: Lavinia Medrea
Actualizat: 22 mai 2023, 16:56

Andreea Mantea, prezentatoarea TV iubită de la Kanal D, este recunoscută nu numai pentru numărul mare de emisiuni pe care le-a moderat, ci și pentru dietele celebre pe care le-a urmat, care i-au permis să piardă în greutate.

Este deja cunoscut faptul că Andreea Mantea este una dintre cele mai atrăgătoare femei din lumea showbiz-ului românesc. Prezentatoarea emisiunii „Casa iubirii” de la Kanal D are o siluetă de invidiat, dar desigur, a depus mult efort pentru a ajunge la aceste rezultate.

Ingredientul secret pe care îl pune Andreea Mantea în mâncare

Andreea Mantea a găsit suficientă motivație pentru a renunța la tot ceea ce îi făcea plăcere din punct de vedere „pofte culinare”, dar care îi făcea și rău: dulciuri, carbohidrați și grăsimi.

Prezentatoarea este un mare fan al salatelor. Chiar dacă uneori are poftă și de ceva dulce, reușește totuși să se abțină cu succes. Cu ceva timp în urmă, Andreea Mantea le-a dezvăluit fanilor ei ce consumă pentru a arăta atât de bine. Este vorba de salată simplă de roșii cu castraveți, dar care conține o cantitate mare de pătrunjel, care o ajută să-și mențină silueta și să rămână sănătoasă. 

Citește și: Andreea Mantea a ajuns față în față cu Jurații, la “Bravo, ai stil!” “Doamne, ce frumos este! Mă descurc?”

„Îmi imaginez cum curge înghețata de vanilie peste un brownie fierbinte”, a spus Andreea Mantea, atunci când le-a arătat fanilor salata minune.

Dieta minune care a ajutat-o pe Andreea Mantea să slăbească

Citește și: Informatii despre pulsul normal in functie de varsta

Cu mult timp în urmă, Andreea Mantea a început o altă dietă, care a ajutat-o să obțină silueta mult visată.

„Nu mâncam deloc zahăr, nici măcar din fructe. A fost foarte greu. A fost o lună întreagă în care eu am mâncat o banană, și nici pe aia nu am putut să o mănânc toată, pentru că mă simțeam așa, un pic vinovată.

Am vrut să fac exact ce mi-a spus instructoarea mea de la sală și am vrut să respect întocmai. Și atunci aveam foarte mare grijă la carbohidrați. Poate mâncam cartofi dulci, orez negru, nici măcar ăla brun.

Eram exagerată, la limită, dar într-adevăr puteam să-mi văd fiecare mușchiuleț. Nu se vedea grăsimea. Îmi dispăruse și celulita. Au fost câteva luni în viața mea în care mi-a dispărut de tot celulita.

Dar este îngrozitor de greu.

Citește și: Andreea Mantea, așa cum nu ați mai văzut-o! Imagini în premieră din cabina să de la emisiunea Casa iubirii! „Vreau să-mi schimb decorul aici!”

Nu foloseam nici îndulcitori. Am vrut să țin o dietă strictă, pentru că am vrut să văd dacă este doar un mit. Dar reușești să scapi de celulită, dacă faci și sport, dar dacă ai grijă și la alimentație.

Și atunci am zis hai să încerc, că e pentru mine. Dar a fost îngrozitor.

Vreo trei luni nu am știut ce ală zahăr. După ce am gustat ceva dulce, nu mi-a plăcut. Îți educi organismul, dar îl privăm de multe lucruri și nu este sănătos.

Aud de tot felul de diete, eu le-am încercat pe toate, chiar am vrut să testez pe mine pe toate, și într-adevăr dau rezultate, dar te distrugi și chiar nu este ok”, a dezvăluit, acum ceva timp, Andreea Mantea.

 


Ștefan și Catinca și-au luat fanii prin surprindere cu ultimele postări din mediul online. Ce se întâmplă cu relația foștilor concurenți din Casa iubirii?