Ingrozitor! I-au bagat implanturi ca de sani sub fata, apoi i-au taiat jumatate de chip ca sa ii salveze viata! Cum arata acum femeia care s-a nascut cu o malformatie de cosmar

Editor: Silviu Bunea Autor: S.B.
Actualizat: 28 feb 2017, 11:15

Femeia, care traia cu o tumoare faciala ce ii punea viata in pericol, a primit sansa de a trai.

Jennifer Hiles suferea de o malformatie arterial venoasa, o afectiune care provoaca legaturi intre venele si arterele din fata ei, ce duc la hemoragii care o pot omora oricand. Totusi, ea e optimista si persa ca cea mai recenta operatie o va scapa de suferinta.

Pentru a o trata, doctorii i-au implantat sub piele baloane, pe frunte si obraji. Acestea au fost umplute cu solutie salina, intocmai ca in cazul impanturilor mamare si, in fiecare saptamana, cantitatea de lichid a fost marita, pentru a forta pielea sa se intinda peste baloane, crescandu-i astfel suprafata de tesut epitelial.

Cand baloanele au fost scoase, pielea crescuta in plus a fost folosita pentru a inlocui zonele in care se dezvoltare malformatia sangvina. "Cand m-am trezit dupa operatie si eram la recuperare, m-am simtit bine, de parca nu fusesem operata. L-am rugat pe doctor sa ma fotografieze si am fost foarte fericita pentru ca fata mea era alba, fara urme ale malformatiei", a povestit ea.

La nastere, familia a crezut ca deformarea faciala a lui Jennifer era un semn din nastere, insa acesta s-a agravat rapid.

La 12 ani a fost diagnosticata si a trecut prin mai multe operatii esuate de a o indeparta.

Citește și: Hemoglobina: Ce este si ce se ascunde o valoare scazuta a acesteia?

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

Iata cum arata Jennifer acum:

 

Atentie, imaginile urmatoare pot avea un puternic impact emotional: