„Inimioara micuțului nostru nu mai bătea”. Larisa Udilă împărtășește clipele dureroase prin care a trecut

Autor: Bianca Vidoi
Actualizat: 20 iun 2024, 09:05

Larisa Udilă 

Sursa: Instagram larisaudila

Larisa Udilă a fost una dintre concurentele sezonului 1 a emisiunii „Bravo ai stil!”, iar aceasta a dezvăluit de ce a fost absentă de pe rețelele sociale.

Larisa Udilă a ajuns în atenția publicului după ce a participat în emisiunea „Bravo ai stil!”, iar după finalizarea emisiunii, aceasta a adunat mai mulți urmăritori pe rețelele sociale, cărora le-a împărtășit viața ei personală. Aceasta are o relație de aproximativ 10 ani cu Alexandru Ogică, iar împreună au un băiețel, Milan, iar aceasta ar fi trebuit să devină mamă pentru a doua oară, însă a pierdut sarcina.

Larisa Udilă a pierdut sarcina

Larisa Udilă este foarte prezentă pe rețelele sociale pe care le are, iar urmăritorii ei și-au dat seama că s-a întâmplat ceva atunci când aceasta a dispărut din mediul online. După nenumărate îngrijorări, fosta concurentă a emisiunii „Bravo ai stil!” le-a explicat urmăritorilor ei care este motivul pentru care a fost absentă din mediul online.

Larisa Udilă nu împărtășise că este gravidă pentru a doua oară pe rețelele sociale, dorindu-și să vadă cum evoluează sarcina, însă aceasta nu a primit vestea pe care și-o dorea.

După o perioadă în care a fost absentă din mediul online, aceasta și-a informat urmăritorii că a pierdut sarcina pe care o ținea secretă. Larisa Udilă a dezvăluit că aceasta a avut o sarcină toxică, în care vomita pe parcursul întregii zile.

Citește și: „Mi-a pus cuțitul” Detalii picante din relația Larisei Udilă cu Alex Ogică. Fosta concurentă „Bravo, ai stil” nu a mai suportat și l-a amenințat pe soțul ei!

„În ultimele luni am fost absentă și chiar foarte schimbată, deoarece am avut o sarcină toxică. Vomitam de când mă trezeam și până adormeam, fără oprire. Cu toate acestea, începusem să îmbrățișez această sarcină și ne consideram cei mai binecuvântați oameni de pe pământ. Ne imaginam că va fi o fetiță, căutam nume și eram în căutarea disperată a unei case mari.

La ultimul control, însă, am aflat că inimioara micuțului nostru nu mai bătea. În ultimul video, ne vedeți cât de fericiți eram pe drum spre acest control, iar în ultima poză puteți vedea reacția lui Milan când m-a văzut plângând. Atât de bun și înțelegător este, că nici măcar nu a mai pomenit de bebelușul care urma să vină dupa acest control.”, a dezvăluit vedeta pe rețelele sociale.

Sfaturile oferite de Larisa Udilă pentru viitoarele mămici

După perioada dificilă prin care Larisa Udilă a trecut, aceasta a învățat mai multe lecții importante pe care a vrut să le împărtășească cu urmăritorii ei. Primul lucru pe care aceasta l-a menționat este să țină sarcina un mic secret până în momentul în care trece perioada critică din primul trimestru, deoarece întrebările ce vin după pierderea unei sarcini devin copleșitoare și dureroase.

Un alt sfat pe care Larisa l-a împărtășit cu urmăritorii paginii sale de Instagram a fost să „nu uităm niciodată că noi, oamenii, suntem creați să facem față oricărei încercări”. Aceasta recunoaște că s-a învinuit în prima săptămână pentru pierderea acestei sarcini, însă astfel și-a dat seama cât de puternică este și prin câte încercări poate să treacă.

La final, Larisa Udilă și-a arătat aprecierea pentru femeile ce nu au încă un copil și trec prin astfel de pierderi, deoarece ea și-a dat seama cât de important este Milan în viața ei și cât de mult o ajută atingerea acestuia.