Înjunghiat pentru o bucată de pământ! Un bărbat din Botoșani s-a prăbușit la pământ sub ochii soției, după ce a fost înjunghiat de vecin

Autor: Laura Macovei
Actualizat: 09 iul 2024, 10:49

Un bărbat din Botoșani a ajuns în stare gravă la spital, după ce a fost înjunghiat de vecinul său

Sursa: observator

Un botoșănean a fost înjunghiat fără milă de un vecin de-al său, pentru o bucată de pământ. Totul s-a petrecut sub ochii soției.

Un bărbat din Botoșani este în stare gravă, după ce a fost înjunghiat de vecinul său pentru o bucată de teren. 

Citește și: Mărturia halucinantă a vecinei care a găsit-o pe femeia în vârstă de 74 de ani agonizând într-o baltă de sânge, după ce a fost înjunghiată de propriul fiu: „Am văzut ca este înfipt cuțitul”

Înjunghiat pentru o bucată de pământ

Incidentul șocant a avut loc în județul Botoșani, unde un bărbat în vârstă de 52 de ani a fost înjunghiat de către un vecin în urma unei dispute legate de o bucată de pământ. Conflictul, care inițial a constat în schimburi dure de replici, a degenerat rapid, iar agresorul a recurs la un gest extrem. A scos un cuțit și a sărit la atac.

Soția victimei a fost martoră la întreaga scenă terifiantă.

După ce soțul ei s-a prăbușit într-o baltă de sânge, ea a acționat imediat și a sunat la numărul de urgență 112 pentru a cere ajutor. Bărbatul rănit a fost transportat de urgență la spital, unde medicii fac tot posibilul pentru a-i salva viața.

Citește și: Durere in partea stanga a corpului – cauze si remedii

Citește și: VIDEO Cum ar fi arătat viața Ozanei Barabancea dacă nu și-ar fi pierdut mama la 14 ani. „Aș fi avut un sprijin moral. Important e că nu m-am dat bătută.”

„Ambulanţa a preluat un pacient în vârstă de 52 de ani cu plăgi înjunghiate la nivelul toracelui, braţului drept şi mâinii stângi. În urma investigaţiilor paraclinice şi clinice din serviciul de urgenţă, s-a stabilit diagnosticul de hemotorax drept cu fractură de costală 4 şi a fost dirijat către Spitalul de Chirurgie Toracică din Iaşi", a transmis Oana Vicoleanu, medic primar, conform Observator.

Între timp, polițiștii au demarat o anchetă pentru a stabili circumstanțele exacte ale incidentului. Agresorul a fost reținut și urmează să fie audiat pentru a se determina motivele exacte care au condus la acest act violent.

Citește și: Un bărbat din Sighișoara și-a înjunghiat mama de mai multe ori din cauza problemelor financiare

„Persoana bănuită pentru comiterea faptei, un bărbat de 57 de ani, din aceeași localitate, a fost identificat, fiind condus la sediul poliției pentru audieri.

Din primele verificări, conflictul ar fi pornit de la o suprafață de teren. Cercetările sunt continuate pentru stabilirea întregii situații de fapt, urmând ca, în funcție de rezultatele acestora, să se dispună măsuri legale", a declarat pentru presa locală inspectorul Cosmin Horobeţ pentru presa locală.

 


Alexandra nu vede cu ochi buni apropierile dintre Gagea și Virginia, așa că reacționează. Andreea Mantea a întrebat-o dacă este geloasă pe cei doi, însă concurenta de la „Casa iubirii” neagă cu vehemență.