Inlatura firele albe in 2 saptamani! Iata care este secretul

Autor: D.I. Editor: Daniela Iliuta
Actualizat: 28 feb 2017, 13:41

Imbatranirea prematura este o problema cu care se confrunta multi tineri, aceasta avand un impact urias asupra stimei de sine.

Cea mai mare problema este parul carunt. Majoritatea vopselelor de pe piata nu rezolva problema in totalitate si iti deterioreaza parul, dar exista si un remediu natural care iti poate acoperi parul alb in totalitate.

Incalzeste 2-3 linguri de ulei de cocos timp de jumatate de minut, apoi maseaza radacinile parului cu uleiul de cocos cald. Lasa-l sa actioneze timp de 10 minute, apoi clateste cu apa calda. Dupa aceea spala-te pe cap in mod obisnuit si repeta procesul in fiecare zi pentru cele mai bune rezultate.

Cititi continuarea pe kfetele.ro.



















Citește și: Greutate si inaltime copii in functie de varsta

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

 

Taguri:

În a doua parte a ediției de astăzi din „Casa iubirii”, Patrick a chemat-o în camera roșie pe Bianca Giurcă, însă cei doi nu au vorbit despre ei, ci mai mult despre tensiunile cu care s-a confruntat concurenta.