Inmormantare cu fast in Teleorman! Dan Finutu`, zis si “Printul tiganilor”, condus pe ultimul drum VIDEO

Autor: Redactia KANAL D
Actualizat: 27 aug 2021, 05:00

Agitatie in comuna Buzescu de Teleorman! Localnicii s-au strans s ail conduca pe Dan Finutu` si sotia sa, ucisi in groaznicul accident din Tulcea.

Cei doi morti, sot si sotie, au fost condusi spre eternitate cu mare fast. O inmormantare cum rar ti-e dat sa vezi. Ca o nunta, atat de fastuoasa a fost ceremonia! O arcada de flori cu numele raposatilor a fost ridicata la intrarea in palatul construit dupa modelul tribunalului din Caracal. Fanfara a cantat ore in sir, iar coroanele funerare tronau, uriase, la garduri. Si asta nu a fost tot! Bolizi de sute de mii de euro, un sobor cu numai putin de 10 preoti, mii de flori si bani aruncati in nestire pe strada.
Nevoiasii s-au inghesuit sa puna mana pe cativa lei.

Raposatii au avut o viata de lux, iar rudele spera ca tot asa vor dormi si somnul de veci. Dan Finutu` a devenit cunoscut prin maretia palatului in care locuia, dar si prin averea impresionanta. Rudele i-au pregatit pentru marea trecere un cavou cat o garsoniera, dotat asemenea unei locuinte. Despre Dan Finutu` lumea vorbeste ca ar avea o avere de 14 milioane de euro.
Detinea un complex en-gros in Alexandria si mai multe firme prin toata tara. A lasat in urma doi copii care ii vor mosteni afacerile.