Inmormantare cu fast in Timisoara VIDEO

Autor: Redactia KANAL D
Actualizat: 24 feb 2017, 06:19

Rromii din timisoara sunt in doliu. Ana Constantin, sotia unui membru de vaza al clanului Carpaci, cel mai instarit dintre toate a fost condusa pe ultimul drum. Femeia a avut parte de o inmormantare regeasca. Funeraliile trebuiau sa fie pe masura rangului, asa ca familia a cheltuit o adevarata avere, iar opulenta a fost cuvantul de ordine.

Palatul estimat la peste un milion de euro a fost aranjat ca petru sarbatoare. Covorul rosu a fost asternut la intrare, iar o fanfara militara i-a intampinat pe oaspetii veniti din toate colturile lumii. Familia a deschis larg usile din lemn masiv si si-a etalat bogatia. De la mobilierul valoros si modelele aurite de pe pereti pana la marmura de pe jos. Raposata isi va dormi somnul de veci intr-un sicriu sculptat in lemn masiv si aur, placat cu tablouri in miniatura, care imita picturi celebre ale lui Leonadro da Vinci.
Facut la comanda si adus special din Franta, cosciugul a costat nu mai putin de 12 000 euro. Pentru ca totul sa se desfasoare in ordine, rudele au angajat si o armata de bodyguarzi care au carat sicriul pe brate, in acordurile fanfarei militare. 

De la palat, alaiul a plecat spre cimitir. Bolizii de sute de mii de euro din cortegiul funerar au ingreunat traficul pe una dintre cele mai aglomerate strazi din oras.
Rudele indoliate fost nevoite sa dirijeze circulatia. Banatenii aproape ca s-au obisnuit cu opulenta pe care romii o afiseaza iscoditor de fiecare data cand au ocazia. Politistii s-au obisnuit si ei cu traditia romilor, asa ca i-au lasat sa se desfasoare in voie si nu au intervenit ca in alte dati.