Inmormantare cu fast la romii din Timisoara. Rudele i-au pus mortului covor rosu si bodyguarzi fara numar!

Editor: Alina Dirdala Autor: A.D.
Actualizat: 07 oct 2020, 21:50

Covor rosu, fanfara si bodyguarzi fara numar! Nu vorbim despre vreo vizita prezidentiala, ci despre inmormantarea printului rromilor din Banat.

S-a intamplat la Timisoara, orasul unde clanurile abia asteapta sa-si etaleze bogatia. Opulenta a fost cuvantul de ordine la inmormantarea „printului rromilor din Banat”. Ion Constantin era membru de vaza al celui mai instarit clan din Timisoara si judecator in stabor. Funeraliile au fost pe masura rangului. Familia a cheltuit zeci de mii de euro, pentru ca defunctul sa fie condus, asa cum se cuvine, pe ultimul drum.

Sicriul a fost sculptat in lemn masiv si decorat cu foite din aur.

Si nu doar atat! A fost placat cu tablouri in miniatura, care imita picturi celebre ale lui Leonardo da Vinci. A costat cateva mii de euro si a fost adus din Germania, spun rudele defunctului.

Funeraliile au inceput inca de dimineata. Palatul, estimat la peste un milion de euro, a fost aranjat in cel mai mic detaliu. Covorul rosu a fost asternut la intrare, iar o fanfara i-a intampinat pe oaspetii veniti din toate colturile lumii.

Familia a deschis larg usile din lemn masiv si si-a etalat bogatia: de la mobilierul valoros si modelele aurite care decoreaza peretii pana la pardoseala din marmura neagra. O armata de bodyguarzi au vegheat indeaproape sicriul.

Barbatul avea 57 de ani. Locuia cu familia in Germania de multa vreme. Fusese in concediu in Romania si se intorsese, de curand, in strainatate. Acolo a murit in urma cu o saptamana, dar rudele au tinut neaparat sa aduca trupul neinsufletit acasa, la Timisoara.



In cortegiul funerar, rromii si-au etalat bolizii de sute de mii de euro. Au blocat traficul pe una dintre cele mai aglomerate strazi din oras. Nu politistii au dirijat soferii ramasi captivi in masini, ci rudele indoliate. Banatenii aproape ca s-au obisnuit cu opulenta romilor.

##VIDEO115758##

Citește și: Durere in partea dreapta a corpului – cauze si remedii

 

 

Taguri: