INMORMANTARE de cosmar. Sapte persoane au murit si peste 100 au ajuns la spital dupa ce au baut bere OTRAVITA la pomana!

Editor: Alina Dirdala Autor: A.D.
Actualizat: 30 sep 2020, 17:40

Caz socant in Mozambic din Africa! Cel putin 169 de persoane au ajuns la spital din cauza ca au baut bere otravita la o pomana.

Aproape un sat intreg a fost invitat la pomana unui raposat. Familia mortului i-a servit pe oameni cu bere facuta in casa. Autoritatile au declarat ca berea continea bila sau fiere in denumirea populara, de crocodil. Substanta este extrem de toxica pentru oameni.

Politistii au declansat deja o ancheta dupa ce 7 oameni au murit si cel putin 169 de persoane au ajuns la spital in urma acestui incident.

Berea traditionala din Mozambic se numeste pombee si se prepara in casa, in aproape orice gospodarie din tara africana. In mod normal aceasta bautura se prepara din porumb, insa unii adauga si putina bila sau fiere de crocodil pentru a-i da gust. In acest caz, se pare ca familia mortului a exagerat peste masura de au bagat 7 oameni in mormant si inca alte 169 au ajuns de urgenta la spital.

Citește și: Durere in partea dreapta a corpului – cauze si remedii

 


Robi pare că își dorește o relație cu Teodora, însă aceasta nu este atât de hotărâtă, iar sfaturile celor apropiați au făcut-o să păstreze distanța față de concurentul de la „Casa iubirii”.