// ÎNMORMÂNTARE // Florin Condurățeanu. Jurnalistul este condus pe ultimul drum. Incredibil care este cauza morții

Webeditor: Amalia Georgescu
Actualizat: 27 iul 2022, 03:55
a murit  Florin Condurateanu Foto(4)
Jurnalistul Florin Condurățeanu a murit
Sursa: Facebook

Florin Condurățeanu a murit, iar apropiații au anunțat când va avea loc înmormântarea. Ce s-a întâmplat luni seara cu jurnalistul și care e cauza morții?

A murit Florin Condurățeanu este vestea care i-a cutremurat pe toți cei care l-au cunoscut și au interacționat cu el de-a lungul timpului. Care este adevărata cauză a morții jurnalistului și ce declarații au făcut apropiații acestuia? Iată când va avea loc înmormântarea regretatului jurnalist

ÎNMORMÂNTARE Florin Condurățeanu

Apropiații lui Florin Condurățeanu au dat toate detaliile despre înmormântare.

Jurnalistul va fi condus pe ultimul drum astăzi, 1 iulie 2021, acesta urmând să fie înmormântat la Cimitirul Bellu din Capitală. Cei care au vrut să îi aducă un ultim omagiu lui Florin Condurățeanu au putut face acest lucru până ieri, la ora 19:00, trupul acestuia fiind depus în Sala de Marmură de la Casa Presei. Ulterior, trupul neînsuflețit al jurnalistului a fost mutat la capela cimitirului Bellu din Capitală. 

Înmormântarea lui Florin Condurățeanu va avea loc începând cu ora 12:00, la Cimitirul Bellu din București.

Citește și: Informatii despre pulsul normal in functie de varsta

Florin Condurățeanu a murit! Ce vârstă avea jurnalistul?

Jurnalistul Florin Condurățeanu a murit luni seară, astfel că în presa din România este doliu.

Din primele informații se pare că jurnalistul a decedat în urma unui stop cardio-respirator. Fostul ministru al Educației, Ecaterina Andronescu, a dezvăluit că a luat legătura cu fiul lui Florin Condurățeanu și că acesta i-ar fi confirmat că jurnalistul i-ar fi murit în brațe. Se pare că Florin Condurățeanu s-a simțit rău la muncă, iar în organismul său ar fi cedat în momentul în care a ajuns acasă. 

Citeste si:// EMOȚIONANT// Soția lui Florin Condurățeanu, primele declarații după moartea jurnalistului: „De vreo două luni...”

“L-am sunat pe Răzvan (fiul ziaristului- n.r.) şi mi-a confirmat că i-a murit în braţe. De la muncă i s-a făcut rău, venea de la muncă sau tocmai venise de la muncă. Cred că suntem şocaţi toţi şi va fi greu să ne revenim.

Eu pot să spun ce a fost pentru mine Florin Condurăţeanu: un fel de patriarh al jurnaliştilor. Să îl păstrăm în memoria noastră aşa cum a fost, un mare jurnalist, un mare om”, a declarat fostul ministru al Educaţiei Ecaterina Andronescu, potrivit Agerpres, conform stirileprotv.ro.

Jurnalistul Florin Condurățeanu avea 71 de ani și o carieră de mai bine de 40 de ani în domeniul jurnalismului.

Cei care au avut ocazia de a-l cunoaște l-au apreciat atât pentru felul în care își desfășura activitatea, cât și pentru personalitatea sa. De-a lungul timpului, jurnalistul Florin Condurățeanu a lucrat atât în presa scrisă, cât și în televiziune, în ultimii ani colaborând cu mai multe televizuni din România, potrivit agerpres.ro.

A murit Cornelia Catanga! Care este cauza mortii marii artiste

Biografie Florin Condurățeanu. De ce nu își sărbătorea niciodată ziua de naștere?

Florin Condurățeanu a trăit o adevărată dramă în urmă cu mai mulți ani, lucru care l-a determinat să renunțe la a-și mai sărbători ziua de naștere. Jurnalistul   și-a pierdut tatăl chiar de ziua lui, motiv pentru care evita să își sărbătorească ziua de naștere.

Jurnalistul era alintat Țuțu de cei dragi și era cunoscut pentru stilul să vestimentar, pentru ochelarii de soare pe care îi purta indiferent de locul în care se afla, dar și pentru salutul său care a devenit celebru ulterior: „Vă pup pe suflet!”

Citeste si: Doliu in sportul romanesc! Fostul rugbyst international U-20 Antonio Melinte a decedat la doar 22 de ani