Înmormântarea Ilenei Stana Ionescu se amână! Motivul pentru care marea actriță NU va mai fi condusă marți pe ultimul drum

Autor: Diana Ghita

Regretata actriță trebuia să fie înmormântată astăzi

Sursa: Facebook

Înmormântarea Ilenei Stana Ionescu, programată pentru astăzi, 2 iulie, a fost amânată deoarece fiul său, care s-a întors recent în America, trebuie să revină pentru a-și lua rămas bun.

Ileana Stana Ionescu s-a stins din viață pe 30 iunie, iar anunțul decesului a fost făcut public de Alexandra Velniciuc, care a postat un mesaj emoționant pe rețelele sociale. De asemenea, soțul ei, Andrei Ionescu, a declarat pentru Click!Ileana s-a stins duminică dimineața, după ce starea sa de sănătate s-a deteriorat rapid în urma unor comoții cerebrale.

De ce s-a amânat înmormântarea Ilenei Stana Ionescu 

Soțul marii actrițe a explicat că înmormântarea va fi reprogramată în funcție de data la care fiul lor va reuși să revină în țară: „ Nu știm când va avea loc înmormântarea. Îl aștept pe fiul nostru să vină din America din nou. A fost aici, a văzut-o vineri, dar sâmbătă el a plecat. Nu știu dacă Ileana l-a recunoscut, căci nu mai recunoștea pe nimeni, dar s-a uitat la el și a zâmbit, iar el a îmbrățișat-o.

Eu m-am ocupat de acte, mâine, de la ora 10 la ora 14, cei care au iubit-o pot veni la capela cimitirului Bellu Catolic ca să-și ia adio de la ea
”.

Cu inima grea, Andrei Ionescu a relatat despre ultimele zile ale soției sale, care pe 1 iunie 2024 a fost internată de urgență în spital din cauza stării sale de slăbiciune extremă.

Citește și: Doliu în lumea cinematografiei: Ileana Stana Ionescu, una dintre cele mai îndrăgite actrițe din România, s-a stins din viață la vârsta de 87 de ani

Citește și: Hemoglobina: Ce este si ce se ascunde o valoare scazuta a acesteia?

„Nu a fost deloc bine, în ultima vreme suferise niște comoții cerebrale. Nu și-a luat adio de la mine.

Săraca, nici nu mă mai recunoștea ”, a mai declarat soțul regretatei actrițe, pentru sursa citată.

Unde va fi înmormântată Ileana Stana Ionescu 

În aceste momente dificile, soțul Ilenei Stana Ionescu așteaptă întoarcerea fiului lor din America pentru a putea organiza înmormântarea și a-și lua rămas bun de la marea actriță. Ileana Stana Ionescu va fi înmormântată la capela cimitirului Bellu Catolic.

Citește și: Veste trista despre acrita Ileana Stana Ionescu

Vestea trecerii în neființă a marii actrițe a adus o adâncă tristețe în sufletele celor care au cunoscut-o și i-au admirat talentul. Aceasta a fost una dintre cele mai apreciate figuri ale teatrului și cinematografiei românești și a lăsat în urmă o carieră impresionantă și multe amintiri de neuitat pentru cei care au avut privilegiul să o vadă pe scenă sau pe ecran.