Inmormantarea lui Adrian Iovan, greu de descris in cuvinte!

Autor: A.M. Editor: Adelina Minulescu
Actualizat: 27 feb 2017, 01:23

Sute de oameni au vrut sa il conduca pe ultimul drum pe pilotul care si-a dat viata incercand sa salveze vietile celorlalti!

Imaginile surprinse de cameramanii Stirilor Kanal D spun totul! Parca Dumnezeu a vrut sa simtim si noi, ceilalti, gerul care i-a ucis pe care cei sapte eroi din avionul mortii l-au simtit. Sute de oameni au indurat frigul si i-au urat zbor lin capitanului care azi a zburat catre  cer!

Vedeti cum obatrana este inghetata de frig. Sta sprijinita de gardul care imprejmuieste un mormant si il asteapta pe Adrian Iovan.

Nu l-a cunoscut, dar a vrut cu orice pret sa ii aduca un ultimul omagiu. „Nu trebuia sa moara! Noi, batranii, trebuia sa murim!”, spune batranica.

Din dorinta de a fi cat mai aproape de crucea pilotului ,insa,  unii au calcat in picioare mormintele din jur!
Nu doar oamenii, simpli trecatori, si-au dorit sa aiba cel mai bun loc. In goana dupa imagini, unii cameramani s-au catarat in copaci.

Dar …toti acesti oameni au aplaudat intr-un suflet atunci cand sicriul lui Adrian Iovan a ajuns la mormant!
Putini au stat sa analizeze si sa puna cap la cap coincidentele. Unii vorbesc despre anagrama numelui Iovan (avion) ceea ce ar putea semnifica atat pasiunea sa nebuna pentru zbor, cat si sfarsitul crunt de care a avut parte. La fel de stranie este si coincidenta numelui studentei care a pierit in avionul mortii -  Aurelia V.
Ion. Citita impreuna cu initiala tatalui, formeaza acealasi cuvant cheie- AVION.

Si asta nu e tot. Alte doua indicii care ii leaga pe cei doi  dau de inteles ca amandurora li se prevestise, parca, moartea. Daca pilotul Adrian Iovan a socat cand a ales sa isi cladeasca un monument funerar inca de anul trecut, si in cazul studentei Aura Ion avem parte acum de… un semn.

Citește și: Durere in partea stanga a corpului – cauze si remedii

Pictura a fost realizata de sora Aurei tot in urma cu un

an. Imaginea o prezinta pe tanara studenta trista si cu ochii inchisi. O reprezentare mai degraba sumbra, ca un semn. Ce este cu adevarat incredibil, insa, de-abia acum urmeaza! O coincidenta infioratoare! Fix in ziua in care a murit, Iovan avea, atentie!, 666 de zile de zbor.

Numerologii sustin ca un calcul matematic i-ar fi pecetluit soarta lui Iovan! Pilotul avea 16.000 de ore de zbor la activ in momentul decesului care, impartite la numarul de ore dintr-o zi- 24, rezulta numarul satanic 666.666.

Adrian Iovan n-ar fi reusit sa fuga de destin. Mai ales ca tragedia pare sa fi fost prevestita chiar si cu putin timp inainte de… ultimul zbor.
Nenorocirea pare sa fi fost aratata dinainte de un semn de rau, imortalizat chiar de un prieten al lui Iovan. Fotograf profesionist, acesta ar fi realizat, potrivit CanCan.ro, o ultima poza a avionului, aflat pe pista aeroportului Baneasa, fara sa stie ca va fi ultima imagine cu aparatul de zbor.
Pe coada acestuia se poate observa o pasare, care seamana foarte bine cu o cucuvea. In simbolistica popular, cucuveaua, la fel ca pisica neagra, este considerata a fi un semn rau, prevestitor al mortii.