Înmormântarea lui Victor Socaciu s-a lăsat cu scandal. Fiul artistului i-ar fi fost interzis să participe. Prima reacție a Marinei Almășan

Author: Alice Popescu

Victoras Socaciu ar fi avut interzis la priveghi toata noaptea

Victor Socaciu a fost condus pe ultimul drum pe 30 decembrie si isi doarme somnul de veci la cimitirul din Cornu.

Victor Socaciu a fost inmormantat pe 30 decembrie in localitatea Cornu de Jos acolo unde si-a dorit artistulu. Desi familia ar fi vrut sa isi doarma somnul de veci la cimitirul Bellu din Capitala acolo unde sunt inmormantati mai multi artisti, ultima dorinta a lui Victor Socaciu a fost sa fie inmormantat acolo unde se retrasese de ceva vreme. Tot la Cornu a fost in urma cu cateva lui si fiul cel mic Victoras Socaciu atunci cand si-a dat seama ca tatal sau este grav bolnav si slabise peste 20 de kilograme.

Victor Socaciu a fost inmormantat la Cornu

„Ultima oară m-am văzut cu el acum două luni la casa lui de la Cornu, slăbise 20 și ceva de kilograme. De atunci m-a lovit un gând, m-a lovit viața din plin, am realizat că trebuie să trăiesc cu gândul că trebuie să se ducă. Având așa starea de sănătate foarte rea, până în ultimul moment a cântat, a compus, a făcut ce a iubit.

(…) Ultima oară când am vorbit cu tata a fost acum trei săptămâni, l-am sunat într-o seară și a zis că e în spital și că are o procedură la plămâni și că nu e nimic grav. Mi-a zis că o să se ducă la concert, că avea un concert pe 3 decembrie”
, a mai spus fiul lui Victor Socaciu.

Citește și: Durere in partea dreapta a corpului – cauze si remedii

Victoras Socaciu nu ar fi fost lasat sa stea la priveghi toata noaptea

Desi nu au fost destul de apropiati, Victoras Socaciu este foarte afectat de pierderea tatalui sau si si-a dorit sa fie pana in ultima clipa alaturi de el. Surse potrivit playtech.ro spun ca la priveghi baiatul cel mic al lui Victor Socaciu nu a fost lasat sa stea toata noaptea.

Contactata pentru mai multe declaratii, Marina Almasan a spus doar atat: "Nu vreau sa comentez nimic. Aștept ca Victor sa se întoarcă de la înmormântare.” 

Victor Socaciu a murit la 68 de ani in urma unor complicatii la plamani din cauza coronavirusului pe care il contractase in primava. Mai mult, artistul s-a infectat si cu o bacterie nosocomiala din spitalul unde a fost internat facand soc septic.

 


Ștefan și Catinca și-au luat fanii prin surprindere cu ultimele postări din mediul online. Ce se întâmplă cu relația foștilor concurenți din Casa iubirii?