Inna a tras o speritura groaznica in Mexic. Afla cum a scapat artista de cutremurul din zona VIDEO

Autor: Redactia KANAL D
Actualizat: 20 oct 2020, 08:35

Cantareata Inna a trait pe propria piele cutremurul din Mexic. Ea se afla intr-un turneu in America, iar in momentul in care s-a produs seismul se afla la etajul 23 al hotelului unde era cazata. Artista a povestit fanilor pe o retea de socializare cosmarul prin are a trecut.

Cutremurul care a zguduit zdravan Mexicul marti seara, a surprins-o pe Inna chiar in camera sa de hotel, la etajul 23." Cutremurul a fost destul de mare, 6,6 grade. Toata lumea este in regula. Unii dintre noi au coborat de la etajul 23 pe scarile de urgenta", a scris Inna pe pagina ei de Twitter.

De fapt, cutrremurul a avut 7,6 grade pe Richter, iar romanca noastra a avut noroc daca ne gandim ca se afla la etajul 23 al hotelului.
Oricum, Inna si-a revenit repede din cosmarul prin care a trecut si a postat un nou mesaj pe Twitter pentru a-si linistii fanii." Totul este bine. Ne intoarcem in hotel", a adaugat Inna. Mai mult decat atat cantareata a gasit puterea sa si glumeasca pe pagina sa de Facebook." Mexicani draguti, nu va speriati. Super Inna este aici pentru a va ajuta!

 

Taguri: