INNA i-a lasat pe toti masca! Uite ce aroganta a facut artista

Editor: Adelina Minulescu Autor: A.M.
Actualizat: 27 mar 2017, 20:21

Nimeni nu se astepta ca diva, vorba aia, internationala, sa o dea pe manele.

Din aceeasi categorie a artistilor care ne-au uimit cu ultimele lor “indrazneli muzicale” face parte si Traistariuu! Artistul, care reuseste sa ridice cinci octavee, s-a gandit ca sigur o sa iasa mai bine in evidenta cu o...melodie de petrecere!

Lansata recent, maneaua lui Traistariu are deja 50.000 de vizualizari pe Youtube! Oare ar trebui sa se reprofileze?!

Daca tot am intrat in zona aceasta, va aratam varianta manea a piesei Deliei: ”Da, ma sunt beata”, interpretata “magistral” de insusi Florin Salam! Ce? Nu va asteptati la una ca asta?!##VIDEO142113##

Apropo de aceasta piesa, stiati ca

Delia a fost acuzata ca prin “Da, mama! Sunt beata!” instiga lumea la alcool? Artista s-a aratat deranjata de aceste vorbe si le-a dat o replica dura carcotasilor “Inca ne tratam de perioada comunismului si inca avem o mentalitate bolnavicioasa pe anumite subiecte!”. In plus, artista a folosit, in apararea ei, urmatorul argument. De-a lungul timpului au aparut zeci de melodii despre bautura, care… la vremea lor NU au starnit atatea comentarii rautaciooase! Acum, de ce ar fi o problema sa abordezi acest subiect intr-o melodie?!

Citește și: Gingii inflamate la bebelusi: cauze si solutii privind tratamentul

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

 


Robi pare că își dorește o relație cu Teodora, însă aceasta nu este atât de hotărâtă, iar sfaturile celor apropiați au făcut-o să păstreze distanța față de concurentul de la „Casa iubirii”.