Inna la TEO SHOW: “Asta e viata de femeie nemaritata!"

Editor: Bogdan Mihai Autor: M.A.
Actualizat: 27 mar 2017, 18:46

Luni, Teo Trandafir a discutat cu invitatii din platou – Gabriel Dutu, fetele din formatia Bambi, Ovidiu Cuncea, Gabriel Dutu si cantareata Neylini, despre cat de pricepute sunt femeile la volan, dar si cat de greu se descurca in aceste zile cu deszapezirea masinilor blocate de zapada.

Inna la TEO SHOW: “Asta e viata de femeie nemaritata!”
Astazi, Teo Trandafir a discutat cu invitatii din platou – Gabriel Dutu, fetele din formatia Bambi, Ovidiu Cuncea, Gabriel Dutu si cantareata Neylini, despre cat de pricepute sunt femeile la volan, dar si cat de greu se descurca in aceste zile cu dezapezirea masinilor blocate de zapada. Intrata in legatura directa prin telefon, Inna a declarat ca a ramas prizionera in nameti, la Braila, acum cativa ani.
“Cred ca a fost prima data cand am ramas inzapezita din cauza unui concert. Era vorba despre un concert caritabil pentru un baiat, Eugen, care avea nevoie de un transplant de maduva. Zapada era mult mai mare ca acum. De exemplu, am circulat zilele acestea in Bucuresti, traficul e ok, si pana azi am avut cauciucuri de vara. Atatia baieti am in echipa incat nu s-a gandit niciunul sa-mi schimbe cauciucurile.
Asta e viata de femeie nemaritata! Am carat cauciucurile de iarna din garaj, le-am lasat in portbagaj si abia astazi am reusit sa le pun”, a spus Inna razand.
Nu ratati, in fiecare zi, de luni pana vineri, de la ora 16.45, emisiunea “TEO SHOW” prezentata de Teo Trandafir, la Kanal D.

Intrata in legatura directa prin telefon, Inna a declarat ca a ramas prizionera in nameti, la Braila, acum cativa ani.



Cred ca a fost prima data cand am ramas inzapezita din cauza unui concert. Era vorba despre un concert caritabil pentru un baiat, Eugen, care avea nevoie de un transplant de maduva. Zapada era mult mai mare ca acum. De exemplu, am circulat zilele acestea in Bucuresti, traficul e ok, si pana azi am avut cauciucuri de vara. Atatia baieti am in echipa incat nu s-a gandit niciunul sa-mi schimbe cauciucurile.
Asta e viata de femeie nemaritata! Am carat cauciucurile de iarna din garaj, le-am lasat in portbagaj si abia astazi am reusit sa le pun
”, a spus Inna razand.

Nu ratati, in fiecare zi, de luni pana vineri, de la ora 16.45, emisiunea “ TEO SHOW ” prezentata de Teo Trandafir, la Kanal D.
##VIDEO100169##

 

Citește și: Informatii despre pulsul normal in functie de varsta

 

Taguri:

În ediția de astăzi a emisiunii „Casa Iubirii”, Rebecca a continuat să își susțină părerea conform căreia Criss și Antoni s-ar fi cunoscut în afara show-ului matrimonial.