Inna și Deliric s-au căsătorit în secret?! Detaliul care a dat-o de gol pe artistă| Foto

Autor: Madalina Maftei
Actualizat: 03 dec 2023, 07:15

Inna și Deliric și-au unit destinele

Sursa: Instagram Inna

Inna și Deliric s-au căsătorit în mare secret, după ce la începutul anului au anunțat că s-au logodit. Artista a lăsat să iasă la iveală un detaliu impresionant.

Inna și Deliric trăiesc o frumoasă poveste de dragoste de câțiva ani. La începutul anului au luat pe toată lumea prin surprindere cu vestea că s-au logodit. Acum, cântăreața a lăsat să iasă la iveală un alt detaliu, care atestă că cei doi s-au căsătorit în fața lui Dumnezeu.

Inna și Deliric și-au unit destinele?!

Inna este una dintre cele mai apreciate cântărețe de muzică pop, dance și house de la noi din țară.

Artista s-a făcut remarcată și peste hotare, acolo unde are mare succes. După ce a anunțat că s-a logodit cu iubitul ei, rapperul Deliric, acum, bruneta a dat o nouă veste.

În urmă cu puțin timp, Inna a postat pe rețelele de socializare o serie de fotografii, care au lăsat să iasă la iveală un detaliu la care nimeni nu se aștepta. 

Din imagini se poate observa că artista poartă pe deget verighetă, semn că ea și Deliric și-au unit destinele, iar evenimentul a avut loc în mare secret.

”Glisați și etichetați pe cineva cu o piatră mai mare decât a mea 💍😘”, a scris artista în dreptul fotografiei postate pe pagina de Instagram.

Citește și: Bebe la 1 luna – dezvoltarea bebelusului si sfaturi pentru parinti

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

Felicitările din partea fanilor nu au întârziat să apară. Cei care o iubesc și o apreciază i-au transmis gândurile lor bune, fiind extrem de fericiți pentru artistă.

Citește și: Inna a fost cerută în căsătorie de iubitul ei, Deliric! Cum arată inelul cu care a surprins-o rapperul pe viitoarea sa soție

Inna vrea să-l facă tată pe Deliric:”Îl văd tatăl copiilor mei” 

În urmă cu ceva timp, Inna a declarat că abia așteaptă să devină mamă, iar Deliric este cel mai potrivit tată pentru copiii ei.

,,Nu am discutat încă nimic despre nuntă, să stabilim data sau să organizăm ceva în direcția aceasta.

Pentru mine nu a fost niciodată atât de importantă căsătoria în sine, cât modul în care îți construiești relația cu cel de lângă tine, să existe iubire, comunicare, bucuria de a fi împreună”, a declarat artista, pentru Viva!

Citește și: Inna vrea să-l facă tată pe Deliric:”Îl văd tatăl copiilor mei” Ce spune artista despre nunta cu rapperul

 

 

Taguri:

Robi pare că își dorește o relație cu Teodora, însă aceasta nu este atât de hotărâtă, iar sfaturile celor apropiați au făcut-o să păstreze distanța față de concurentul de la „Casa iubirii”.