Inna vrea să-l facă tată pe Deliric:”Îl văd tatăl copiilor mei” Ce spune artista despre nunta cu rapperul

Autor: Madalina Maftei

,,Bineînțeles că îl văd tatăl copiilor mei”

Sursa: Instagram Inna

Inna și Deliric au planuri mari de viitor. După ce s-au logodit, cei doi se gândesc deja la copii. Artista a făcut dezvăluiri incredibile.

Inna și Deliric trăiesc o frumoasă poveste de dragoste din anul 2020, însă au preferat să țină relația departe de ochii curioșilor o bună perioadă de timp. Acum nu se mai feresc și se afișează împreună, ba mai mult, l-a începutul anului s-au și logodit. Recent, cântăreața a vorbit despre nuntă, dar și despre dorința de a avea copii.

Inna îl vede pe Deliric tatăl copiilor săi

În cadrul unui interviu pentru Viva!, Inna a făcut mărturisiri despre o etapă pe care mai toate femeile o așteaptă, mai exact despre momentul în care va deveni mamă.

Se pare că pe lista artistei se află și acest moment și a dezvăluit că îl vede pe iubitul ei perfect pentru postura de tată.

Dacă în urmă cu ceva timp, Deliric mărturisea că până acum a căutat să facă cât mai mulți bani, acum se gândește să devină tată, gând de la care nu se abate

nici Inna. 

Artista își dorește să devină mamă la un moment dat, iar gândul ei este să-l facă tată pe Deliric nu o dată, ci de mai multe ori.  

,,Bineînțeles că îl văd tatăl copiilor mei și da, ne dorim să devenim părinți”, a mai adăugat cântăreața.

Citește și: Gingii inflamate la bebelusi: cauze si solutii privind tratamentul

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

Citește și: Inna a creat isterie în rândul fanilor de pe rețelele de socializare. Cântăreața este însărcinată sau nu?

Ce spune Inna despre nunta cu Deliric

Este foarte bine cunoscut faptul că Inna este o persoană foarte sinceră, dar, totodată, foarte discretă cu viața ei personală.

De când a fost cerută în căsătorie de către iubitul ei, aceasta a ales să vorbească mai mult despre relația lor, dar și despre nunta care ar urma să aibă loc.

Vedeta a mărturisit că momentan încă nu au decis nimic în ceea ce privește marele eveniment, dar și că pentru ea căsătoria nu este chiar atât de importantă.

,,Nu am discutat încă nimic despre nuntă, să stabilim data sau să organizăm ceva în direcția aceasta.

Pentru mine nu a fost niciodată atât de importantă căsătoria în sine, cât modul în care îți construiești relația cu cel de lângă tine, să existe iubire, comunicare, bucuria de a fi împreună”, a declarat artista, potrivit sursei citate.

Citește și: Inna a fost cerută în căsătorie de iubitul ei, Deliric! Cum arată inelul cu care a surprins-o rapperul pe viitoarea sa soție

 

 

Taguri:

Robi pare că își dorește o relație cu Teodora, însă aceasta nu este atât de hotărâtă, iar sfaturile celor apropiați au făcut-o să păstreze distanța față de concurentul de la „Casa iubirii”.