„Înnebunesc”. Oana Lis nu s-a mai putut abține! Soția lui Viorel Lis a recunoscut totul

Autor: Lavinia Medrea

Oana Lis a spus totul pe față

Sursa: Instagram Oana Lis

Oana Lis, soția lui Viorel Lis, a recunoscut totul despre o poftă pe care nu o poate stăpâni. Iată ce a spus vedeta!

Oana Lis este soția lui Viorel Lis și este o prezență cunoscută în lumea mondenului românesc. Vedeta ține des legătura cu fanii ei prin intermediul rețelelor sociale și îi încântă de fiecare dată cu diverse glume pe care le face, fiind o fire amuzantă de fel. 

Oana Lis a recunoscut totul

De curând, Oana Lis a publicat un videoclip pe TikTok prin care a dezvăluit ce o nemulțumește la presa română, dar și gustarea de la care nu s-a putut abține sub nicio formă. 

Citește și: Unde va fi înmormântat Viorel Lis ! Fostul primar și-a cumpărat singur locul de veci. Unde vrea Viorel Lis să fie înmormântat: „Mi-a făcut cavou acolo”

Oana Lis a declarat că o amuză atunci când citește articole din presă despre ea care o numesc „vedetă”, asta pentru că soția fostului edil al Capitalei și-a făcut pofta și a mâncat ceva la care nu te-ai aștepta să găsești în frigiderul unei adevărate vedete: pate din ficat de porc, franzelă și unt. 

Oana Lis a vrut să împărtășească această „rețetă” cu toți urmăritorii ei, așa că a luat o felie sănătoasă de baghetă, a uns fără rețineri unt și pate și a recomandat tuturor să mănânce această gustare așa cum o face ea, în stilul ei. La final, Oana Lis a vrut să le arate urmăritorilor ei că și oamenii cunoscuți și faimoși mănâncă diverse alimente care sunt considerate doar pentru oamenii „de rând”.

Citește și: Hemoglobina: Ce este si ce se ascunde o valoare scazuta a acesteia?

Citește și: Ce spune Laurențiu Reghecampf despre timpul petrecut în familie și ce anume a conștientizat antrenorul. „Am fost prezent pentru copiii mei, dar nu am fost fizic.”

Citește și: Oana Lis trece prin momente dificile: ”Nu mai e”. Ce s-a întâmplat cu soția lui Viorel Lis în prag de sărbători

„Bună dimineața! Înnebunesc când citesc articole: Vedeta Oana Lis! Mă bușește râsul! Păi ce, vedetele mănâncă pate de ficat? Și recunosc asta?

Mă rog, rețeta mea, pe care v-o recomand, baghetă, pate de ficat de porc și unt dedesubt, să vedeți ce bun e. Da, se pare că da, mănâncă și pate de ficat (n.r.: vedetele). Îmi place, chiar îmi era poftă”, a spus Oana Lis.

Cum au reacționat fanii Oanei Lis

După ce Oana Lis a publicat videoclipul în care mănâncă un preparat atât de modest, reacțiile n-au întârziat să apară. Soția lui Viorel Lis a reușit chiar să le facă poftă multora dintre urmăritorii ei.

„Absolut adorabilă! Atât de naturală! Felicitări! Toată stima”, „E cea mai bună rețetă. E bun chiar și cu margarină dacă nu avem unt”, „Acum miăe lene dar mâine dimineață mă duc să-mi cumpăr! Să fiu și eu vedeta Oana 2!”, sunt doar câteva dintre comentariile pe care Oana

Lis le-a primit la videoclipul în care mănâncă pate și unt pe pâine.

 

@oanaliss Bună dimi! #micdejun ♬ sunet original- Oana Lis

 


În ediția de sâmbătă, 6 iulie, a emisiunii „Casa iubirii”, Sebastian a fost atât de supărat încât a ignorat-o total pe fosta lui iubită, Roberta, în ciuda gesturilor ei de apropiere.