INOVATIE TEHNOLOGICA: Zambetele fetusului pot fi urmarite in 4D! Vezi in VIDEO

Autor: Redactia KANAL D
Actualizat: 24 feb 2017, 02:04

Vrei sa vezi cu cine seamana bebelusul inainte ca acesta sa se nasca? Gratie unei noi tehnologii, viitorii parinti au sansa sa-si vada fetusul in imagini clare inca din pantecele mamei.

Un nou software foloseste datele obtinute cu ajutorul unui scanner cu ultrasunete 3D si adauga culoare, textura pielii, lumini si umbre pentru a oferi o imagine de o claritate exceptionala, permitand parintilor sa vada fata copilului nou nascut inainte sa se nasca, scrie descopera.ro. 

 

Specialistii au conceput si varianta "4D"ce le ofera viitorilor parinti posibilitatea de a vedea zambetul bebelusului, dar si miscarile acestuia in detaliu.

 

De asemenea, acesta inovatie tehnologica permite doctorilor sa detecteze posibilele probleme cu care se confrunta fetusul mult mai repede decat era posibil pana acum. 

Citește și: Ce sa puneti in geanta de maternitate? Elemente esentiale pentru momentul nasterii

Citește și: Cum își alege Karmen Minune un partener? Contează sau nu banii, pentru aceasta: "Dacă îți alegi bărbatul în funcție de asta, ai pierdut din start!"

 

Mai jos puteti vedea VIDEO!

 

 


Pare că Bianca Giurcă și Patrick vor să treacă la un nou nivel, întrucât și-au imaginat cum le-ar sta ca un cuplu. Tânărul este încrezător că va ajunge să aibă o relație cu frumoasa șatenă. De asemenea, această idee îi surâde și ei.