Înregistrare tulburătoare! Cum a răspuns un soldat ucrainean amenințărilor venite din partea unei nave rusești în Insula Șerpilor

Autor: Alice Popescu
Actualizat: 08 dec 2022, 04:15

Schimb de replici intre cativa militari ucrainieni si rusi

Sursa: Captură YouTube

O inregistrare cu raspunsul unui soldat ucrainean dat unei nave rusesti a iesit la iveala dupa ce Insula Serpilor a fost cucerita de catre rusi.

Un clip audio a iesit la iveala in momentul in care un soldat ucrainean a transmis un mesaj navei rusesti: "Duceti-va d...!" Clipul pare un schimb de replici intre soldatii ucrainini pe Insula Serpilor si un ofiter de pe o nava ruseasca. Toti soldatii aparau Insula Serpilor si toti au fost ucisi conform spuselor presedintelui ucrainian Volodymyr Zelensky.

Citeste si: Războiul Rusia- Ucraina- Breaking news: Se aud focuri din Kiev! Rusia a intrat deja în capitala Ucrainei!

Inregistrarea audio a uni schimb de mesaje intre soldati ucraineni si rusi

"Toti granicerii care au aparat Insula Serpilor au murit eroic, nu au cedat. Vor fi medaliati cu titlul de eroi ai Ucrainei post mortem", a declarat Zelensky. Joi, in prima zi de razboi, o nava ruseasca s-a apropiat de insula. Conform inregistraii audio, ofiterul rus a spus: "Aceasta este o nava militara.

Aceasta este o nava militara rusa. Va sugerez sa depuneti armele pentru a evita o varsare de sange. Altfel, veti fi bombardati.
Raspunsul ucrainienilor ar fi fost unul in care s-a sugerat ca nu vor ceda.

Președintele Ucrainei, Volodimir Zelenski, a transmis vineri dimineață un mesaj atât în rusă, cât și în ucraineană, cerându-le rușilor să nu îi mai atace.

Presendintele Zelensky, mesaj catre Occident:" În această dimineață ne apărăm singuri țara  

Citeste si: LIVE UPDATE A doua zi de război în Ucraina. Trupele rusești se află în Kiev. Ministerul ucrainean al Apărării îndeamnă populația să folosească cocktailuri Molotov

Citește și: Hemoglobina: Ce este si ce se ascunde o valoare scazuta a acesteia?

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

Zelenski a cerut, totodată, din nou ajutorul occidentului, acuzând că Ucraina este lăsată să se lupte singură cu armata rusă.

"În această dimineață ne apărăm singuri țara. Ca și ieri, cele mai puternice forțe ale lumii privesc de departe", a spus Zelensky.  "A fost Rusia convinsă de sancțiunile de ieri? Auzim pe cerul nostru și vedem pe pământul nostru că acest lucru nu a fost suficient", a subliniat el.

Zelensky a transmis că, potrivit informațiilor pe care le deține, el ar fi ținta numărul 1 a rușilor, iar familia lui ținta numărul 2. Zelensky a precizat că nu are de gând să părăsească orașul Kiev, care este capitala Ucrainei.

"Am primit informaţii că grupuri de sabotaj inamice au intrat în Kiev", a declarat Zelensky. "Voi rămâne în capitală. Familia mea este, de asemenea, în Ucraina.

Conform informaţiilor pe care le deţinem, inamicul m-a identificat ca fiind ţinta numărul unu, ia familia mea ţinta numărul 2", a subliniat Volodimir Zelenski.

 

 


Robi pare că își dorește o relație cu Teodora, însă aceasta nu este atât de hotărâtă, iar sfaturile celor apropiați au făcut-o să păstreze distanța față de concurentul de la „Casa iubirii”.