Inregistrarea discutiei Basescu-Ponta-Petrescu, publicata de catre Presedintie

Editor: Bogdan Mihai Autor: B.M.
Actualizat: 27 feb 2017, 03:32

Presedintia a facut publica luni inregistrarea discutiei cu premierul si cu ministrul Finantelor pe tema reducerii CAS, dupa ce Victor Ponta a spus ca s-au certat, iar tonul sefului statului la adresa Ioanei Petrescu a fost "badaranesc".

Inca de la inceputul discutiei de la Cotroceni, seful statului le-a reprosat premierului Victor Ponta si ministrului Finantelor ca nu au prevazute surse din care sa acopere "gaura" produsa de scaderea CAS cu 5% si a spus ca vazute "tentativa de punere in dezbatere publica a noului Cod Fiscal", care prevedea taxe suplimentare.

De asemenea, seful statului a tinut sa precizeze: "Nu tin sa-l retrimit Parlamentului, ca e o masura buna pentru agentii economici".



La randul sau, ministrul Finantelor a sustinut ca "masura CAS este extraordinar de buna si pentru mediul de afaceri, si pentru angajatori" si a trecut si prin Parlament.

"O sustin din tot sufletul. Nu va pune in pericol tintele bugetare de anul acesta", a declarat Petrescu, invocand si existenta unui studiu in acest sens. Cand acesta i-a fost solicitat de seful statului, nu l-a putut prezenta.


"Discutam ca intre oameni care stiu despre ce vorbesc... sau...", a replicat Traian Basescu, adaugand: "Argumentele pe care mi le aduceti dumneavoastra sunt argumentele pe care le aduce orice parlamentar care nu stie despre ce este vorba". El a tinut sa precizeze ca nu se adreseaza premierului.

Ministrul i-a dat asigurari ca la elaborarea bugetului pe 2015, sursele de finantare vor fi foarte clare.
##VIDEO117414##

Sursa: Mediafax.

Citește și: Durere in partea dreapta a corpului – cauze si remedii

 


Robi pare că își dorește o relație cu Teodora, însă aceasta nu este atât de hotărâtă, iar sfaturile celor apropiați au făcut-o să păstreze distanța față de concurentul de la „Casa iubirii”.