INSARCINATA in 7 luni, Elena Basescu e mai activa ca oricand. Vrea ca totul sa fie perfect cand va aduce pe lume al doilea copil!

Autor: A.D. Editor: Alina Dirdala
Actualizat: 27 mar 2017, 19:46

Alearga dintr-un magazin in altul pentru ca totul sa fie perfect atunci cand va veni pe lume nepotul lui Traian Basescu!

Mezina presedintelui nu s-a multumit cu Sofia Anais, isi doreste o familiei mare, asa ca ii va oferi lui Traian Basescu un nepotel exact dupa ce pleaca de la Palatul Cotroceni. Luni de zile, Eba s-a straduit sa revina la o forma de invidiat. Sportul si dietele pusasera kilogramele pe fuga.

Numai ca dorinta de a deveni din nou mama a fost mai puternica. Nici nu a stat pe ganduri mai ales ca e vorba de un baietel, care sa il mosteneasca pe Traian Basescu! Viitoarea mamica nu isi ascunde kilogramele capatate in cele 7 luni de sarcina.

Paparazii wowbiz.Ro au surprins-o pe Elena Basescu la o sesiune de shopping intr-unul din mall-urile bucurestene. Fara pic de machiaj, imbracata lejer cu o pereche de colanti negri, un hanorac larg, si o geanta de firma in mana, Elena se plimba de zor prin magazine. Se opreste la cele care au musai si hainute si incaltaminte pentru copii. Ii atrage atentia o pereche de cizmulite cu animal print si o caciulita, probabil pentru Sofia Anais, iar pentru baietel mezina presedintelui a pus ochii pe o pereche de botosei negri!

Elena Basescu si sora ei Ioana ii vor

face presedintelui cel mai frumos cadou la final de mandat! Va avea, incepand de anul viitor, in familie, nu un baiat, ci doi! Ioana va naste la inceputul lunii viitoare, iar Elena in ianuarie!

##VIDEO126442##

Citește și: Informatii despre pulsul normal in functie de varsta

 

 


În ediția de astăzi a emisiunii „Casa Iubirii”, Rebecca a continuat să își susțină părerea conform căreia Criss și Antoni s-ar fi cunoscut în afara show-ului matrimonial.