Insarcinata in a 20 a saptamana, o femeie impreuna cu sotul ei in loc sa mearga la cumparaturi pentru noul bebelus, au mers sa ii aleaga cosciugul! Iti vor da lacrimile cand vei vedea ce se intampla de fapt. Gestul lor este ireal

Autor: A.M. Editor: Adelina Minulescu
Actualizat: 28 feb 2017, 08:57

La prima vedere T.K. si Deidrea Laux sunt un cuplu normal. Insa cand le vei auzi povestea, s-ar putea sa crezi ca sunt cel mai incercat cuplu din cate exista.

T.K. si Deidrea isi asteptau cu entuziasm cel de-al doilea copil. In decembrie facusera prima ecografie si erau extrem de bucurosi. I-au auzit inima copilasului si l-au vazut in pantece ca era cat o ghinda. Insa, in a 20 a saptamana de sarcina si-au dat seama ca ceva este in neregula.


Medicul a observat ca ochii micului care se dezvolta in pantece erau foarte apropiati si asta inseamna ca el avea o anomalie la creier.
Insa asta era doar una dintre probleme pentru ca au fost nevoiti sa se confrunte si cu restul. S-a dovedit ca micutul Thomas suferea de o boala foarte rara care ii este fatala. Medicii i-au informat ca se poate pune capat sarcinii daca voiau acest lucru, insa  viitorii parinti au hotarat de comun acord ca vor sa isi cunoasca bebelusul chiar si pentru o scurta perioada de timp.

Citește și: Gingii inflamate la bebelusi: cauze si solutii privind tratamentul

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”


Si-au
adorat copilul si au pretuit fiecare moment pe care l-au petrecut cu el.

 


În ediția de astăzi a emisiunii „Casa Iubirii”, Rebecca a continuat să își susțină părerea conform căreia Criss și Antoni s-ar fi cunoscut în afara show-ului matrimonial.