Înscrieri Casa Iubirii 2023: “Este șansa ta de a te implica într-o experiență unică, prin care poți descoperi dragostea autentică”

Author: Bianca Vidoi
Actualizat: 09 mar 2024, 02:55

“Este șansa ta de a te implica într-o experiență unică, prin care poți descoperi dragostea autentică”

Sursa: Facebook Casa Iubirii

Înscrieri Casa Iubirii 2023. Casa Iubirii este un show matrimonial în care cei ce sunt în căutarea iubirii își pot găsi sufletul pereche.

Înscrieri Casa Iubirii 2023. Emisiunea dedicată iubirii este prezentată de Andreea Mantea, iar castingul se află în desfășurare. Iată ce trebuie să faci pentru a ajunge la Casa Iubirii pentru a descoperi dragostea autentică.

Citește și: Lovitură cumplită pentru Radu! Noul concurent, Alexandru, a devenit rivalul lui de temut, după ce i-a mărturisit Cristinei că o place! „Ești favorita mea” Aflați ce reacții se vor stârni în Casa iubirii, vineri, 9 iunie, de la 10:00 și 16:30

Cum vă puteți înscrie la emisiunea Casa Iubirii

Caravana „Casa Iubirii” va începe să îi caute pe doritorii de experiențe unice și iubire, peste tot prin țară. Dacă vrei să îți găsești dragostea adevărată cu ajutorul Andreei Mantea, atunci aceasta este ocazia ideală pentru a face acest lucru. Echipa emisiunii matrimoniale va ajunge în mai multe orașe din țară, căutând concurenți pentru un nou sezon „Casa Iubirii”.

Iată în ce orașe puteți găsi dragostea și când:

  • Timișoara (9 si 10 iunie)
  • Iași (16 si 17 iunie)
  • Sibiu (23 ai 24 iunie)
  • Cluj-Napoca (30 iunie si 1 iulie)
  • Constanța (7 si 8 iulie)

Weekendul acesta, Andreea Mantea alături de echipa emisiunii îi vor aștepta pe posibilii concurenți ai noului sezon la Hotel Boavista (Aleea F.C. Ripensia, Nr. 7A), în intervalul 10:00 – 20:00. "  Căutăm oameni autentici, cu suflet mare și deschiși la nou, care să fie gata să își deschidă inimile pentru a găsi dragostea. E nevoie doar de o doza de curaj pentru a intra in cea mai frumoasa calatorie a gasirii sufletului-pereche si a unor experiente unice”,  a declarat prezentatoarea emisiunii matrimoniale.

Pentru a participa la casting pentru a vă găsi jumătatea va trebui să vă înscrieți, completând datele din formularul casting.kanald.ro. Mai multe informații despre castingul pentru emisiunea “Casa iubirii” pe website-ul oficial al Kanal D -   www.kanald.ro   și rețelele sociale ale emisiunii “Casa iubirii” – Instagram (casaiubirii.kanaldromania) și Facebook (casaiubirii.kanaldromania).

Citește și: Ghid complet valori glicemie. Valorile normale ale glicemiei

Citește și: Momente tensionate în camera roșie! Glumele Cristinei l-au înfuriat teribil pe Radu! „Vrei să alerg după tine în camera roșie?” Iată cum a reacționat concurenta

Cine sunt câștigătorii primului sezon din „Casa Iubirii”

În cadrul finalei primului sezon al emisiunii matrimoniale „Casa Iubirii”, 6 persoane au avut parte de această experiență unică, presărată de emoții.

Nicoleta, Sorin, Bianca, Radu, Larisa și Ionuț au luptat pentru Marele Trofeu “Casa iubirii” și pentru premiile uriașe pe care puteau să le câștige, mai exact suma de 75.000 de lei. 

“Bine ați venit în cea mai importantă zi a acestui prim sezon. Bine ați venit în Marea Finală! Iată că după 9 luni de zile, acest prim sezon a ajuns la final.

Astăzi vom afla marii câștigători, 2 concurenți vor pleca acasă cu câte un trofeu și 75.000 de lei de fiecare, precum  și cu o experiență extraordinar de frumoasă. Și-au depășit limitele, s-au cunoscut, au trăit emoții pe care doar iubirea ar putea să îi învețe să le trăiască!”  deschidea Andreea Mantea seara cea mare pentru telespectatori.

După 300 de zile petrecute în interiorul casei, Sorin și Larisa au primit marele premiu pentru care au luptat, dar și pentru care au îndrăznit să fie vulnerabili în fața telespectatorilor și a partenerilor săi. 

Citește și: Andreea Mantea ajunge weekend-ul acesta la Timișoara pentru castingul emisiunii "Casa iubirii"!

Sursa: radioimpuls.ro