Grabiti sa ne vanda cat mai mult, comerciantii incalca pana si regulile bunului simt. Carnea, pe care noi ar trebui sa o punem pe masa de sarbatori, este tinuta in camere frigorifice mizerabile. Inspectorii ANPC sunt socati cand vad pastrama atarnata pe o teava ruginita.
In alta camera frigorifica, aceleasi conditii. Produse despre care nimeni nu stie de cand sunt si nici cand expira. In alt magazin, carnea de porc este pusa pe o tava.
In camera frigorifica inspectorii descopera o pastrama, iar in vitrina zac de cine stie cata vrema...branzeturi cu mucegai.
E vremea in care comerciantii pot vinde orice. Cine mai are timp inainte de sarbatori sa mai citeasca etichetele? Daca va gandeati ca un cozonac cu nuca are umplutura de nuca, aflati ca va inselati amarnic.
Citește și: Bebe la 1 luna – dezvoltarea bebelusului si sfaturi pentru parinti
In loc de colinde, inspectorii ANPC au un sfat pentru dumneavoastra- nu cumparati produse din carne care nu au eticheta sau sunt expuse in alte spatii si nu in interiorul vitrinelor frigorifice.
Nu de alta, dar riscati sa va faceti sarbatorile pe patul de spital.