Instanta A DECIS: Adrian Nastase VA FI ELIBERAT! VEZI AICI PRIMUL MESAJ transmis de fostul premier dupa aflarea vestii

Autor: Redactia KANAL D
Actualizat: 24 feb 2017, 02:18

UPDATE 16:36 - Adrian Nastase a postat un mesaj pe blogul personal, luni, dupa decizia Tribunalului Bucuresti de eliberare a sa din inchisoare.

"Dragi prieteni,

Ati aflat, cred, decizia Tribunalului Bucuresti in ceea ce priveste eliberarea mea conditionata. Ma bucur sa ma reintorc acasa, alaturi de familie si de prietenii mei.

Pentru cateva zile, imi voi folosi timpul doar pentru “a respira” libertatea din afara, si pentru a ma gandi la proiecte viitoare. Pe curand!

PS. In aceasta perioada, nu voi da declaratii sau interviuri pentru presa.", a postat Adrian Nastase pe blog.


Adrian Nastase va fi eliberat din Penitenciarul Jilava, dupa ce Tribunalul Bucuresti a respins recursul Directiei Nationale Anticoruptie.

Serviciul de executari penale al instantei urmeaza sa comunice aceasta decizie Penitenciarului Jilava, dar si altor institutii ale statului.

Dupa procesarea documentului de la instanta, Penitenciarul Jilava urmeaza sa incheie formalitatile in cazul lui Adrian Nastase si sa il elibereze.

Astfe, fostul premier a executat doar 8 luni de detentie din pedeapsa de 2 ani de inchisoare pe care a primit-o in dosarul Trofeul calitatii.


Adrian Nastase este incarcerat din 26 iunie 2012.

Sursa: Mediafax