Instructorul de înot de la Dinamo, acuzat că a abuzat de o fetiță de 7 ani! „Suntem șocați” Totul s-a petrecut sub ochii celor aflați în bazin

Autor: Laura Macovei
Actualizat: 16 feb 2024, 16:11

Instructorul de înot de la Dinamo, acuzat că a abuzat o fetiță de 7 ani! „Suntem șocați” Totul s-a petrecut sub ochii celor aflați în bazin

Sursa: PixaBay

Un incident șocant a zguduit lumea sportului din București, după ce un instructor de înot de la Clubul Sportiv Dinamo București a fost arestat preventiv sub acuzația de viol asupra unei fetițe de 7 ani, în timpul unei lecții desfășurate sub privirile celor prezenți în bazin sau pe margine.

Părinții copiilor înscriși la lecțiile de înot în cadrul prestigiosului club sportiv sunt în stare de șoc și îngrijorați în privința siguranței propriilor copii. Cu lecțiile organizate în grupe de la 5 până la 10 copii, suspiciunea că ar putea exista și alte victime a adâncit teama printre părinți.

Instructor de înot, arestat preventiv după ce a abuzat o fetiță de 7 ani

Instructorul a fost arestat preventiv și urmează să fie dus la audieri. După

aflarea știrii, toți părinții au discutat cu cei mici, întrebându-i dacă au avut vreun incident neplăcut cu instructorul acuzat. Există temerea că ar putea apărea și alte cazuri, iar părinții sunt îndemnați să fie vigilenți și să raporteze orice comportament suspect.

Citește și: Primele declarații ale lui „Mănușă albă”, cel care a ținut-o pe fata de 13 ani din Sighetu Marmației în casa lui: „Eu nu am știut că este dată dispărută”. Bărbatul a fost arestat preventiv pentru 30 de zile

Citește și: Bebe la 1 luna – dezvoltarea bebelusului si sfaturi pentru parinti

Citește și: Miracolul prin care Lidia Buble a fost vindecată de psoriazis, după ce tratamentele medicilor nu au dat niciun efect. „Voi nu le vedeți pentru că le acopeream cu haine. Efectiv am fost vindecată.”

Reprezentanții Clubului Sportiv Dinamo au subliniat că, de la înființare și până în prezent, au fost înscriși peste 1.000 de copii, iar până acum nu s-au primit niciodată reclamații din partea părinților. Instructorul arestat pentru viol a fost angajat în vara anului trecut, în baza unui contract de colaborare, iar conducerea clubului a luat imediat măsuri drastice.

Clubul demarează o verificare amănunțită în urma incidentului șocant

Conducerea clubului a anunțat că va iniția o verificare amănunțită a întregii secții de natație, iar toți angajații vor trebui să prezinte în cel mai scurt timp certificate de integritate eliberate de poliție. Aceste documente atestă dacă o persoană figurează sau nu în registrul agresorilor sexuali.

Citește și: Un cunoscut model, acuzat de agresiune sexuală și sechestrare a unei femei

Părinții copilașilor au avut mereu încredere în instructor și nu s-ar fi gândit niciodată la o asemenea întâmplare șocantă.

Mai mult decât atât, aceștia susțin că mereu își supraveghează copiii din tribune, sau chiar de pe marginea bazinului. 

„S-au transmis toate imaginile, filmulețele din momentul antrenamentului. Nu au fost sesizări legat de comportamentul adecvat sau neadecvat al niciunui alt antrenor. Sperăm să fie un caz izolat și să rămână așa”, a transmis Viorica Chermeș, sefa secției sporturi individuale, Dinamo București.

 

 


În ediția de sâmbătă, 6 iulie, a emisiunii „Casa iubirii”, Sebastian a fost atât de supărat încât a ignorat-o total pe fosta lui iubită, Roberta, în ciuda gesturilor ei de apropiere.