Insula de 1 Milion. Ce s-a întâmplat în spatele camerelor în emisiunea din Australia

Autor: Bianca Vidoi

Concurenții dezvăluie cum este traiul în cadrul emisiunii „Insula de 1 Milion” din Australia

Sursa: Facebook Million Dollar Island Australia

„Insula de 1 Milion” este un experiment social semnat de Talpa Studios, ce se difuzează și filmează în mai multe părți ale lumii. Iată câteva secrete din spatele camerelor de filmat din Australia.

Emisiunea „Insula de 1 Milion” reprezintă cel mai mare experiment social din istoria televiziunii, în cadrul căruia 50 de persoane de vârste, profesii și cu pasiuni diferite vor lupta individual pentru a ajunge cât mai aproape de marea miză de 1.000.000 de dolari. Acest concept este unul ce a atras milioane de telespectatori din lume, fiind filmat în mai multe regiuni, cu probe diferite. Iată ce se întâmplă în spatele camerelor în emisiunea „Insula de 1 Milion” din Australia.

Ce s-a întâmplat în spatele camerelor în emisiunea din Australia

50 de persoane de vârste, ocupații și cu pasiuni diferite au acceptat să ia parte la un nou concept de emisiune, mai exact la experimentul social „Insula de 1 Milion”. Aceștia sunt pregătiți să înceapă lupta individuală pentru a își testa limitele în cadrul probelor dificile pregătite pentru aceștia. Miza pe care aceștia o pot primi este cea una generoasă, de 1.000.000

de dolari, iar concurenții pot ajunge bogați peste noapte dacă depășesc obstacolele, dar și dacă își folosesc inteligența socială pentru a își forma alianțe.

Acest concept al emisiunii „Insula de 1 Milion” este apreciat și vizionat de milioane de persoane din Australia, iar foștii participanți recunosc că ceea ce se întâmplă în spatele camerelor le testează limitele. În cadrul unui podcast, un fost participant al emisiunii „Insula de 1 Milion” din Australia a recunoscut că au fost nevoiți să mănânce termite.

Citește și: Se leagă o idilă la Insula de 1 milion? Micuțu a reușit să o cucerească pe concurentă: „Asta este o declarație de dragoste”

Citește și: Greutate si inaltime copii in functie de varsta

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

„O tabără a devenit atât de disperată după mâncare încât au început să gătească termite după ce un coleg de tabără a susținut că este o sursă bună de proteine.”, a declarat un fost participant al celui mai mare experiment social. Foamea i-a făcut pe participanți să mănânce termine, iar atunci când li s-a interzis acest lucru, concurenții au întrebat dacă pot sacrifica mistreții de pe insulă, iar producția nu a fost de acord cu această variantă.

În cadrul emisiunii „Insula de 1 Milion” din Australia, mai mulți concurenți au fost nevoiți să plece din emisiune din cauze personale, însă se pare că acest lucru nu era adevărat. Medicii nu îi mai lăsau să participe în cadrul emisiunii din cauza stării lor de sănătate, iar concurenții nu primeau această veste prea bine. Concurenților le-a fost foarte greu să se adapteze acestui nou mod de viață, motiv pentru care, din lipsa unei hrane consistente, alăturate cu stresul probelor, participanții leșinau adesea în cadrul emisiuni. 

Recuperarea după „Insula de 1 Milion” din Australia a durat câteva luni pentru concurenți

În cadrul emisiunii „Insula de 1 Milion” concurenții trebuiau să se obișnuiască cu o porție de mâncare redusă, iar cum în trecut aceștia consumau mese bogate în calorii, schimbarea le-a produs mai multe schimbări corpului. Mai mulți concurenți au mărturisit că după ce s-au terminat filmările pentru emisiune, corpurile lor au avut nevoie de câteva luni pentru a își reveni. 

Printre problemele cu care s-au confruntat participanții celui mai mare experiment social, „Insula de 1 Milion” din Australia, se numără și pierderea părului de la foamete. De altfel, digestia foștilor concurenți a trebuit să se reobișnuiască cu ritmul normal, iar organismul lor a început să dezvolte alergii și intoleranțe. În cadrul zilelor petrecute în emisiune, foștii concurenți recunosc că au pierdut și tonusul muscular, în timp ce femeile recunosc că menstruația lor a încetat să apară.

Deși concurenții au început să se obișnuiască cu nenumărate condiții dificile de trai pe insulă, aceștia nu se așteptau să se aleagă de pe urma acestei emisiuni cu diferite răni sau mușcături.„Cineva a fost mușcat de un șarpe și erau mulți șerpi mortali și veninoși pe insulă. Malaezia și majoritatea zonelor tropicale au căpușe care sunt cunoscute pentru că sunt purtătoare de boala Lyme și tot felul de lucruri oribile”, a spus fostul concurent, potrivit sodramaticonline.com