Insula de 1 milion: „Sunt dezamăgit”. Cătălin, prima reacție după ce nimeni nu l-a salvat de la eliminare! Concurentul a răbufnit în arenă

Autor: Diana Ghita

Cu ce impresii pleacă de pe „Insula de 1 milion” Cătălin

Sursa: Captură KANAL D

După ce a concurat cu Marius, Tudor și Alin, Cătălin a fost pierzătorul probelor. Acesta a avut o zi la dispoziție pentru a încerca să se salveze, însă timpul a expirat, iar acesta nu a reușit să convingă vreun concurent să-i ofere brățara.

Nimeni nu a fost dispus să-i cedeze lui Cătălin locul în competiție, așa că, în cele din urmă, concurentul a fost eliminat. Însă, înainte de a pleca, acesta le-a dezvăluit tuturor ce lecții a învățat pe parcursul concursului.

Cum a reacționat Cătălin după ce nimeni nu l-a salvat

Înainte de a fi eliminat, prezentatorul, Cosmin Cernat, l-a chemat pe Cătălin în arenă, în fața concurenților, pentru a le împărtăși concluzia cu care părăsește „Insula de 1 milion”. Acesta a mărturisit că a trăit experiențe frumoase, dar a

descoperit și lucruri neplăcute, care îl fac să plece cu inima îndoită din competiție.

„M-am tot gândit... Concluzia e că sunt dezamăgit, concluzia e că am venit aici cu niște valori și, dacă ar fi să plec cu ce am învățat aici, pe insulă, ar fi niște nonvalori.(...) Lucrurile au fost frumoase, dar cu asta am rămas, în urma a tot ce am văzut aici”,  a

relevat Cătălin.

Mai departe, Cosmin Cernat a ținut să aducă în prim-plan o declarație făcută, anterior, de către concurent, care a spus că a ajutat la construcție, ca visul său să se năruie, însă acesta a explicat că a spus din impuls aceste lucruri și că, de fapt, nu regretă nimic din ceea ce a făcut alături de ceilalți participanți din concurs.

Citește și: Răsturnare de situație la Insula de 1 milion! Cine sunt câștigătorii probelor și ce „capturi” au adus în camp cei patru concurenți! Unul dintre ei se află în pericol de eliminare

Citește și: Hemoglobina: Ce este si ce se ascunde o valoare scazuta a acesteia?

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

„Da, am spus-o la nervi. De fapt, eu nu am făcut nimic, față de ceea ce aș fi făcut acasă și nu e corect ca eu să cer aici ceea ce n-aș fi cerut acasă. Dacă eu am făcut din suflet ceea ce am făcut, rămâne din suflet și nu aștept nimic în schimb” , a argumentat Cătălin.

Ce gest a făcut unul dintre concurenți pentru Cătălin

De asemenea, spre final, acesta a ținut să le dezvăluie celorlalți concurenți ce lecție a învățat pe parcursul competiției, în speranța de a-i ajuta să nu repete greșelile făcute de el: „Când vine vorba de concurs, ar trebui să fie un joc individual, eu am făcut greșeala de a transforma un joc individual într-un joc de echipă, ceea ce m-a costat.(...) Ce strategii gândim în tabere, e bine să fie gândită, când ajungem la concurs e fiecare pentru el”.

Citește și: Miză dublă la Insula de 1 milion! Cosmin Cernat a făcut anunțul! Unul dintre concurenți a picat la ruletă pentru a doua oară: „Am zis că nu e adevărat, trebuie să pun la Loto sau ceva...”

Înainte de a părăsi arena, Tudor a vrut ca, din partea taberei, să îi ofere un cadou de rămas-bun lui Cătălin. Acesta i-a dăruit un colier cu o scoică, în semn de amintire, iar mai apoi s-au strâns în brațe. 

După ce a ieșit din arenă, Cătălin a ținut să le transmită un ultim mesaj celor care au rămas pe „Insula de 1 milion”: „Fiecare să lupte pentru el, lucrurile se pot schimba de la o secundă la alta și important e să joci pentru tine”.

 


Robi pare că își dorește o relație cu Teodora, însă aceasta nu este atât de hotărâtă, iar sfaturile celor apropiați au făcut-o să păstreze distanța față de concurentul de la „Casa iubirii”.