Alexandra Cristina Matei are 24 de ani și vine din București.

Alexandra Cristina Matei, în vârstă de 24 de ani, este originară din București și lucrează ca inspector calitate pentru o companie de gaming. Alexa se caracterizează ca fiind o persoană empatică și corectă, cea mai mare temere fiind condițiile pe care le va întâlni în Republica Dominicană, pentru că nu s-a mai confruntat cu perioade dificile în viață. Tânăra își dorește că participarea la “Insula de 1 milion” să o ajute să își împlinească visul de a-și deschide un restaurant în București.

Cine este Alexa de la "Insula de 1 Milion"

Alexa are 24 de ani, locuiește în București, a terminat Liceul Teoretic „Dimitrie Bolintineanu” și este licențiată în Administrație Publică, în cadrul Universității din București. În prezent aceasta lucrează în controlul calității, la birou, în cadrul unui casino online.

Citește și: Cine este Matei Alexandra-Cristina, inspectorul de calitate de la "Insula de 1 Milion": Vrea să își deschidă un restaurant cu iubitul ei

Tânăra se descrie ca fiind corectă, directă, empatică, simplă și nebună, iar cea mai mare realizare a sa este că și-a întâlnit iubitul. Cel mai mare atu al său este că îi place să fie naturală în orice situație și este extrem de sensibilă atunci când vine vorba de animale sau de oamenii nevoiași. De asemenea Alexa adora să cânte, dar nu în public. Lumea din jurul său o percepe ca pe o persoană corectă, iar banii reprezintă pentru ea ceva important, dar nu totul.

Motivul pentru care Alexa a vrut sa participe la "Insula de 1 Milion"

Alexa nu este căsătorită, dar se află într-o relație de un an de zile. Când vine vorba de iubitul ei, Alexa se emoționează și plânge. Spune că este o fire credincioasă, dar iubitul ei este mai credincios decât ea. Concurenta a precizat că își dorește să devină soția lui, dar el nu a cerut-o încă în căsătorie.

Citește și: Al doilea val de concurenți anunțați la “Insula de 1 milion”, reality-ul de aventură care va începe pe 16 martie, la Kanal D

Alexandra-Cristina vrea să participe la "Insula de 1 Milion" pentru premiul pus la bătaie și vrea să ajungă în finală și să câștige. Pentru ea această emisiune reprezintă o mare provocare. Vrea să lupte pentru viitorul ei, dar și pentru familia sa.