Alexandra Georgiana Maticiuc are 19 ani și provine din Brașov.

Alexandra Georgiana Maticiuc are doar 19 ani, este originară din Brașov și este studentă la Plymouth University, specializarea Fizioterapie, în Anglia, unde trăiește de 8 ani. Visul din copilărie a fost să devină campioană olimpică la înot și să câștige o modalie pentru România, însă o serie de accidentări au pus capăt acestui vis.

Cine este Alexandra de la "Insula de 1 Milion"

Alexandra are în palmares o medalie de argint obținută în 2023 la Campionatul Național de Natație din România. S-a înscris la “Insula de 1 milion” pentru a le demonstra celor din jur că este puternică. Prin participarea la “Insula de 1 milion” tânăra speră să pună bazele unei clinici de fizioterapie în România și Anglia, de asemenea, își dorește și să își ajute părinții în Anglia.

Citește și: Cine este Maticiuc Alexandra - Georgiana, studenta de la "Insula de 1 Milion": Își dorește să câștige o medalie la Olimpiada de înot și să îl cunoască pe Michael Phelp

Alexandra are 19 ani, s-a născut în Brașov, dar în prezent locuiește în Anglia. Aceasta este studentă în anul doi și are bursă la Plymouth University la specializarea în Fizioterapie. Aceasta practică înotul de performanță, își dorește să meargă la Olimpiadă unde ar vrea să reprezinte România și să câștige o medalie. Cele mai mari calități ale sale sunt determinarea și adaptabilitatea și îi place să încerce chestii noi, precum un sport nou. Tânăra și-a propus să demonstreze că este capabilă să depășească orice obstacol și să își atingă țelurile, indiferent de dificultate.

Despre viața personală a Alexandrei

În urmă cu 6 ani, Alexandra s-a mutat în Anglia cu mama sa. Părinții săi au divorțat, iar mama ei a fost nevoită să o ia de la zero pentru ea și mai ales pentru visul acesteia de a deveni înotătoare de performanță. Mama ei s-a recăsătorit, iar Alexandra nu mai ține legătura cu tatăl ei.

Citește și: Al doilea val de concurenți anunțați la “Insula de 1 milion”, reality-ul de aventură care va începe pe 16 martie, la Kanal D

Fata de 19 ani a ales să participe la "Insula de 1 Milion" pentru că i se pare tare emisiunea și pentru că vrea să își încerce norocul. Aceasta luptă pentru părinții săi pentru că își dorește o viață mai bună atât pentru ea cât și pentru aceștia în Anglia.