Argentina Rusalina Korobian s-a născut la Toaca, județul Mureș, si locuiește in Cluj.

Argentina are 49 de ani si a lăsat in urma o mică afacere de familie, un magazin alimentar, pentru a-si testa forțele proprii si a le demonstra femeilor ca vârsta este doar un număr. Iubește sportul si participa la “Insula de 1 milion” convinsă ca are toate atuurile să câștige.

Cine este ARGENTINA de la “Insula de 1 milion”

Aceasta a crescut la tara si a avut o copilărie grea, trudind de mica la munci agricole, alături de cele patru surori mai mari si de fratele sau. Nu se teme de lipsa confortului din aventura “Insula de 1 milion”, pentru ca a copilărit în condiții foarte grele. Argentina își dorește să câștige competiția și pentru a-si împlini visul de a finaliza construcția unei pensiuni.

Citește și: Cine este Argentina Rusalina Korobian , concurenta de la "Insula de 1 Milion": Deține un magazin alimentar și este pasionată de atletism

În peisajul competițiilor și al provocărilor, Argentina Korobian Rusalina se distinge ca o prezență puternică și hotărâtă. Aceasta are 49 de ani si provine din Toaca din județul Mureș. In prezent locuieste în Cluj si aduce cu ea nu doar o poveste de viață impresionantă, ci și o determinare neclintită de a se afirma în orice context.

Care este motivul pentru care Argentina a decis să participe la "Insula de 1 Milion"

Pe lângă activitățile cotidiene, Argentina găsește bucurie în practicarea atletismului, în special la maratoane. Crescută la marginea satului, fără apă și curent, ea a învățat încă de mică să se descurce și să lupte pentru ceea ce își dorește, fapt ce i-a modelat personalitatea puternică și rezistentă.

Citește și: Al doilea val de concurenți anunțați la “Insula de 1 milion”, reality-ul de aventură care va începe pe 16 martie, la Kanal D

Argentina a hotărât sa participe la emisiunea "Insula de 1 Milion" din dorința de a-și testa limitele și de a-și demonstra forța și încrederea în sine. Aceasta lupta nu doar pentru ea, ci și pentru visurile sale de dezvoltare a unui mic complex turistic, Argentina aduce cu ea o determinare de neclintit și un spirit de luptător care o definesc ca un concurent formidabil.