Bianca Pescar are 21 de ani și provine din Cluj-Napoca.

Bianca Pescar este originară din Cluj-Napoca, fiind în prezent studentă la Controlul și Expertiza Produselor Alimentare. Tânăra s-a înscris în aventura “Insula de 1 milion” pentru a se descoperi pe sine dar și pentru a schimba atitudinea oamenilor în ceea ce privește situația disperată a animalelor fără adăpost. În competiția “Insula de 1 milion” Bianca își dorește să reziste cât mai mult, mai ales că lipsa confortului va reprezenta o adevărată provocare. Visul ei este să înființeze un adăpost de animale modern care să fie un reper în ceea ce privește grija pentru animalele fără stăpân și speră că participarea la “Insula de 1 milion” o va ajuta în acest sens. 

Cine este Bianca de la "Insula de 1 Milion"

Bianca are 21 de ani, locuiește în Cluj Napoca și este studentă la Controlul și Expertiza Produselor Alimentar, dar face și cursuri de programare. Aceasta are 48 de kilograme și o înălțime de 1,68 cm și are o pasiune pentru sport, fiind interesată de ski, snowboard și dans, cel din urmă făcând parte din viața fetei încă de la o vârstă fragedă, când practica street dance.

Citește și: Cine este Bianca Pescar, studenta de la “Insula de 1 milion”: A practicat street dance și vrea să construiască un adăpost modern pentru animale

Aceasta a fost în Florida cu Work and travel unde a lucrat ca recepționeră la o sală de fitness. Tânăra și-a dorit mereu să fie iubită și apreciată pentru ceea ce este și se descrie ca fiind veselă, ambițioasă, înțelegătoare și perfecționistă.

De ce a decis Bianca sa participe la “Insula de 1 milion” 

Pe când avea doar zece ani, tatăl Biancăi a decedat într-un accident de mașină, iar dacă ar putea să schimbe ceva ar vrea să poată crește alături de acesta. Mai are un frate și o soră geamănă cu care și-a împărțit toată viața până în momentul în care a intrat la facultate.

Citește și: Un tâmplar, o șoferiță de tir și un pensionar, printre cei care vor da testul suprem în cel mai amplu experiment social televizat, “Insula de 1 milion”

La “Insula de 1 milion” participă pentru că își dorește să se cunoască mai bine și vrea să iasă din zona de confort. Vrea să lupte pe insulă în speranța că poate să schimbe atitudinea oamenilor față de animale. Își dorește să le arate oamenilor că o parte din sufletul lor nu a fost descoperit dacă nu au iubiți un animal prin susținerea adăposturilor și adoptarea unui animal. Dacă ar fi să câștige, ar vrea să construiască un adăpost modern pentru animale și să le ofere un loc mai bun unde să stea.