Gavrilovici Denis Nico în vârstă de 19 ani, este un tânăr antreprenor din Suceava, născut în Graz, Austria.

Este consultant web cu o afacere proprie în acest domeniu, a investit cu înțelepciune banii câștigați din criptomonede într-un business imobiliar. Denis este determinat să își urmeze visul de a reuși în România, păstrându-și totuși sensibilitatea pentru cei din jur și legătura strânsă cu familia sa numeroasă; e fratele mai mare dintre șase frați și surori. Participa la “Insula de 1 milion” pentru a-și demonstra abilitățile și este hotărât hotărât să transforme această experiență într-o rampă de lansare către noi oportunități.

Citește și: Cine sunt următorii 15 concurenți de la “Insula de 1 milion”, reality-ul care va avea premiera sâmbătă seară, de la 21:00, la Kanal D! Ionuț Sugacevschi, supranumit Jaguaru la “Exatlon”, printre concurenți

Cine este Gavrilovici Denis Nico, tânărul antreprenor de la "Insula de 1 Milion"

Denis s-a născut în Graz, Austria, dar în prezent locuiește Suceava. Imediat după absolvirea Liceului Teoretic Filadelfia și obținerea Bacalaureatului, Denis nu s-a lăsat limitat de vârsta și și-a deschis propria afacere. În prezent, este un antreprenor de succes în domeniul consultanței WEB 3, având un ochi ager pentru oportunități și inovație într-un domeniu aflat în continuă schimbare.

Citește și: Cine este Gavrilovici Denis Nico, antreprenorul de la "Insula de 1 Milion": La doar 19 ani și-a făcut un business cu bani din criptomonede. Își dorește să îl întâlnească pe Elon Musk

Unul dintre cele mai remarcabile aspecte ale personalității lui Denis este curajul său neînfricat de a căuta mereu să realizeze lucruri notabile. Încă de tânăr a investit în domeniul criptomonedelor și cu banii câștigați, Denis a reușit să-și construiască un business propriu în imobiliare, ridicând case pentru vânzare. În ciuda vârstei sale, el este hotărât să se afirme și să reușească în România, unde și-a stabilit domiciliul.