Mădălina Andreea Lupu provine din Timișoara.

Mădălina Andreea Lupu este o tânără originară din Timișoara care locuiește de 18 ani în Spania împreună cu mama sa. Aceasta are 23 de ani și lucrează ca agent vânzări make-up, în Madrid. Aceasta s-a înscris în competiția “Insula de 1 milion” la îndemnul mamei sale și își dorește să ajungă până la final. Prin participarea la “Insula de 1 milion” vrea să demonstreze că este mai mult decât o fată frumoasă, că este ambițioasă și dacă ar câștiga are două mari visuri; de a cumpăra o casă și de a investi în viitorul său. 

Cine este Mădălina de la "Insula de 1 Milion"

Mădălina are 1,71 m înălțime și 52 de kg și provine din Timișoara, dar mai târziu, la vârsta de 5 ani, s-a mutat în Spania împreună cu mama ei, după ce părinții au divorțat. În Spania aceasta lucrează ca vânzătoare de produse de make-up și parfumuri, de aproximativ doi ani. 

Citește și: Cine este Lupu Mădălina-Andreea, vânzătoarea de produse makeup de la "Insula de 1 Milion": Locuiește în Spania și iubește pescuitul

Totuși pentru Mădălina, viața nu este doar despre cariera profesională; este și despre a fi o luptătoare în viața de zi cu zi. Tânăra este pasionata de pescuit, găsirea hranei și încurajarea celor din jur, iar aceste calități o definesc ca pe o persoană deschisă, plină de viață și gata să înfrunte orice provocare pe care o va întâmpina pe “Insula de 1 milion”.

Despre viața personală a Mădălinei

Mădălina s-a mutat cu mama sa în Spania când ea avea doar 5 ani, după ce părinții săi au divorțat. Mai are un frate mai mare, în vârstă de 36 de ani. În primi ani, după ce părinții săi au divorțat aceasta a locuit cu tatăl și cu bunica. În prezent tatăl acesteia locuiește în Austria.

Citește și: Un tâmplar, o șoferiță de tir și un pensionar, printre cei care vor da testul suprem în cel mai amplu experiment social televizat, “Insula de 1 milion”

Mama sa are 53 de ani, s-a recăsătorit, iar Mădălina locuiește cu ea. Tot mama acesteia a fost și cea care a încurajat-o să se înscrie la "Insula de 1 Milion", pentru că știe că este o persoană ambițioasă si puternică.