Renata Alexandra Matei are 31 de ani, originara din Toplița, locuiește in Târgu Mureș si este de profesie cosmeticiana.

Renata s-a înscris in aventura “Insula de 1 milion” în primul rand pentru a-i demonstra fiului sau, in vârsta de 9 ani, pe care îl creste singura, ca orice se poate realiza si ca nimic nu este imposibil daca exista voință. 

Cine e RENATA de la "Insula de 1 milion"

Renata Alexandra Matei din Târgu Mureș este pregătită pentru participarea la emisiunea "Insula de 1 Milion". La 31 de ani, Renata este mamă singură. Ca profesie este cosmeticiană cu experiență. Tânăra este hotărâtă să își pună la încercare limitele și să arate lumii întregi că puterea unei femei nu are limite.

Citește și: Cine este Renata Alexandra Matei, concurenta de la "Insula de 1 Milion": Vrea să îi demonstreze fiului său cât de puternică este

Tânăra este pasionata de dansuri sportive, pe care le practica încă din copilărie si iși dorește sa fie câștigătoare la “Insula de 1 milion” si astfel sa o ajute pe bunica sa să aibă o bătrânețe liniștită, lipsita de grija zilei de mâine. 

Care este cel mai important lucru pentru Renata Alexandra Matei 

Banii reprezintă pentru Alexandra traiul de zi cu zi, dar nu sunt totul în viață. Ea crede într-un echilibru între viața profesională și cea personală și își dedică timpul liber unor hobby-uri care îi aduc bucurie și împlinire. Printre acestea se numără dansul și sportul, activități care o ajută să-și mențină vitalitatea și energia pozitivă.

Citește și: Al doilea val de concurenți anunțați la “Insula de 1 milion”, reality-ul de aventură care va începe pe 16 martie, la Kanal D

Experiența de a locui departe de casă timp de patru ani i-a cultivat independența și dorința de a se descurca în orice mediu. Participarea la "Insula de 1 Milion" nu reprezintă doar o oportunitate de a-și demonstra abilitățile, ci și o modalitate de a-și onora bunica, care a fost un sprijin de nădejde în copilărie.