Vlădaia Maria-Magdalena are 26 de ani și este pregătită să demonstreze tot ce poate în cadrul reality show-ului "Insula de 1 Milion".

Vlădaia este din București, are 26 de ani și este actriță și profesoară de actorie. Prezență radiantă, aduce cu sine un amestec de adaptabilitate, creativitate și umor. Aceasta participă la "Insula de 1 milion" pentru a experimenta și pentru a-și testa limitele.

Cine e Vlădaia de la "Insula de 1 milion"

Vlădaia Maria Magdalena și-a dorit întotdeauna să experimenteze lucruri noi și consideră că poate să reziste oricât este nevoie fără confortul de acasă, ceea ce o va ajuta pe parcursul competiției individuale de la Insula de 1 milion. Cu o pasiune pentru sport, dar și pentru călătorii și lectură, tânăra speră să descopere noi orizonturi și să își îndeplinească visul de a deschide o școală de arte și a-și extinde școala de actorie. 

Aceasta are 26 de ani și locuiește în București. A absolvit secția Actorie in cadrul Universității din Pitești. In prezent, tânăra și-a deschis o școală de teatru în Pitești, unde predă lecții de actorie copiilor care își doresc să descopere această artă.

Citește și: Al doilea val de concurenți anunțați la “Insula de 1 milion”, reality-ul de aventură care va începe pe 16 martie, la Kanal D

Care este mai mare calitate a concurentei Vlădaia Maria Magdalena 

Maria Magdalena crede că cea mai importantă calitate a sa este aceea de a se adapta la orice situație și se descrie ca fiind o fire spontană, visătoare, amuzantă, curajoasă și echilibrată. Însă defectul de care Vlădaia nu poate scăpa este că se învinovățește prea mult, chiar și atunci când nu este cazul. Spune despre ea că cedează în momentul în care persoanele din jurul ei sunt nedrepte.  

Citește și: Cine este Vlădaia Maria Magdalena, concurenta de la "Insula de 1 Milion": Este actriță și are o școală de teatru în Pitești

Vlădaia a practicat judo în trecut. Aceasta și-a dorit să participe în cadrul celui mai mare experiment social din istoria televiziunii pentru că îi place să încerce lucruri noi, iar dacă ar câștiga, ar folosi banii pentru a face cumpărături și a ajuta animalele abandonate, dar și oamenii cu probleme de sănătate.