Intalnire de gradul 1 la WOWbiz! Marioara, vizitata la spital de Oana! S-au certat iar pe avere: "Pana nu crap, nu iti dau nimic"

Editor: Silviu Bunea Autor: S.B.
Actualizat: 27 mar 2017, 20:09

Marioara Zavoranu a fost vizitata de fiica ei. Asa cum a promis, Oana a mers la spital ca sa stea de vorba cu Marioara.

Sa nu va ganditi ca s-au luat in brate, s-au pupat si si-au facut declaratii de dragoste. Nu! S-au certat pe avere. Oana isi cere drepturile, Marioara se incapataneaza sa o refuze si sa ii promita ca va pune mana pe bani abia dupa ce ea nu va fi.
"Eu am niste acte pregatite prin care vreau sa demonstrez ca nu cer decat ce am dat cu sufletul, in 2000, la nici sase zile de la moartea tatalui meu.
Adica 75 la suta din mostenirea mea de niste zeci de milioane de euro", a spus Oana Zavoranu cand a plecat de acasa.
Desi toata lumea se astepta sa fie o intalnire emotionanta, Oana a fost extrem de rece in momentul in care a intrat in salonul mamei sale. Marioara s-a suparat ca a salutat-o ca pe un strain. "Oana, dupa trei luni si jumatate imi faci…niste observatii care nu isi au locul", i-a reprosat mama ei.
"Nici nu stiu daca sa imi fie mila de tine, mama", i-a zis Oana.
Cele doua, mama si fiica, au continuat sa isi faca reprosuri. "Oana, deja toata discutia cu tine este un fiasco. Am avut grija sa te imbrac, asta a fost marea mea prostie. Ca daca te-as fi dezbracat ar fi fost bine. Ca nu am crezut ca pot sa am un copil cu un asemenea caracter.
De ce ai venit la mine? Tu ai venit la mine ca sa faci circ. Mama, eu cred ca la creier. Sincer, cred ca la creier ai probleme", i-a spus Marioara.
In salonul Marioarei a fost adus un avocat pentru a incerca sa le impace pe Oana si mama ei. "Deci, doamna avocat, in 2000, la moartea tatalui meu Zavoranu, eu i-am cedat fara a gandi o secunda cei 75 la suta din procente care imi reveneau conform legii din mosternirea lui.
Niste magazine, un cimitir etc. Mama mea avea 25 la suta... fara sa clipesc, am mers la notariat si i le am dat. Ulterior am aflat ca s- facut fara stiinta mea un act de rectificare prin care mie mi-a fost prezentata actiunea la un pret si de fapt avea alt pret. Am avut un process penal, n-am vrut sa o vad pe mama intr-o situatie jenanta si m-am impacat cu ea.
Eu doresc sa fiu repusa in posesia celor 75 la suta ale mele, nimic in plus, nimic in minus, si fara ca mama sa se teama ca ramane pe strazi", a spus Zavo.
Invitata in platoul WOWbiz, Oana Zavoranu a spus ca este convinsa ca mama ei o uraste. "A facut cea mai mare greseala cand m-a chemat pe mine la spital. A crezut ca nu am curaj sa ma duc.
Dar a gresit mult, nu trebuia sa faca asa ceva. Banul nu e important, mama mea m-a invatat ca numarul lor conteaza", a precizat ea.

Sa nu va ganditi ca s-au luat in brate, s-au pupat si si-au facut declaratii de dragoste. Nu, s-au certat pe avere. Oana isi cere drepturile, Marioara se incapataneaza sa o refuze si sa ii promita ca va pune mana pe bani abia dupa ce ea nu va fi.
" Eu am niste acte pregatite prin care vreau sa demonstrez ca nu cer decat ce am dat cu sufletul, in 2000, la nici sase zile de la moartea tatalui meu. Adica 75 la suta din mostenirea mea de niste zeci de milioane de euro", a spus Oana Zavoranu cand a plecat de acasa.

Desi toata lumea se astepta sa fie o intalnire emotionanta, Oana a fost extrem de rece in momentul in care a intrat in salonul mamei sale. Marioara s-a suparat ca a salutat-o ca pe un strain." Oana, dupa trei luni si jumatate imi faci…niste observatii care nu isi au locul", i-a reprosat mama ei. "Nici nu stiu daca sa imi fie mila de tine, mama", i-a zis Oana.

Cele doua, mama si fiica, au continuat sa isi faca reprosuri." Oana, deja toata discutia cu tine este un fiasco. Am avut grija sa te imbrac, asta a fost marea mea prostie. Ca daca te-as fi dezbracat ar fi fost bine. Ca nu am crezut ca pot sa am un copil cu un asemenea caracter. De ce ai venit la mine? Tu ai venit la mine ca sa faci circ. Mama, eu cred ca la creier. Sincer, cred ca la creier ai probleme", i-a spus Marioara.

In salonul Marioarei a fost adus un avocat pentru a incerca sa le impace pe Oana si mama ei. "Deci, doamna avocat, in 2000, la moartea tatalui meu Zavoranu, eu i-am cedat fara a gandi o secunda cei 75 la suta din procente care imi reveneau conform legii din mosternirea lui. Niste magazine, un cimitir etc. Mama mea avea 25 la suta... fara sa clipesc, am mers la notariat si i le am dat. Ulterior am aflat ca s-a facut fara stiinta mea un act de rectificare prin care mie mi-a fost prezentata actiunea la un pret si de fapt avea alt pret. Am avut un process penal, n-am vrut sa o vad pe mama intr-o situatie jenanta si m-am impacat cu ea. Eu doresc sa fiu repusa in posesia celor 75 la suta ale mele, nimic in plus, nimic in minus, si fara ca mama sa se teama ca ramane pe strazi", a spus Zavo.

Citește și: Greutate si inaltime copii in functie de varsta

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

Invitata in platoul WOWbiz, Oana Zavoranu a spus ca este convinsa ca mama ei o uraste." A facut cea mai mare greseala cand m-a chemat pe mine la spital. A crezut ca nu am curaj sa ma duc. Dar a gresit mult, nu trebuia sa faca asa ceva. Banul nu e important, mama mea m-a invatat ca numarul lor conteaza", a precizat ea.

(Sursa: WOWbiz)

##VIDEO136230##

 


O nouă ediție plină de suspans a emisiunii ”Casa iubirii”. Sâmbătă, fetele și băieții au intrat cu o stare bună, însă Alexandra a ținut să-i reproșeze ceva lui Gagea.