Intalnire de gradul trei! Reporterii Kanal D au vorbit  cu oamenii creati de extraterestri

Autor: S.B. Editor: Silviu Bunea
Actualizat: 24 sep 2020, 17:05

Nu e nicio gluma, arata ca si noi, isi spun raelieni si vor sa ne pregateasca pentru marea intalnire cu stapanii universului.

Rael era un om obisnuit pana mai ieri, mai precis pana in 1974, cand ar fi fost rapit de extraterestri si dus  pe nava lor. Vreme de sase zile, a aflat totul despre elohimi -  creaturile venite din spatiu care ar fi creat Pamantul si i-ar fi trimis pe Iisus, Mahomed si Budha sa le fie mesageri. Iar el ar fi ramas ultimul profet.

Cum nimic nu se intampla pe lumea asta fara stiinta noastra, raelienii au ajuns si pe pamant romanesc.

Toma este ghid raelian in Romania. In urma cu 9 ani s-a convertit, dupa ce, spune el a trait o experienta demna de filmele cu OZN-uri.

Dupa un scurt „instructaj”, acestia l-au retrimis pe Pamant sa le pregateasca venirea. Acum, barbatul propovaduieste noua religie si incearca sa castige tot mai multi adepti care vor crede doar dupa ce vor vedea, spune el. La ceas de seara intr-o sala de hotel, la ultimul etaj, cativa curiosi vin sa afle informatii despre raelism.

Citește și: Hemoglobina: Ce este si ce se ascunde o valoare scazuta a acesteia?

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

Coincidenta sau nu, una dintre tinerele prezente la adunare sustine ca ar semana izbitor cu extraterestrul pe care Rael l-ar fi intalnit pe nava spatiala.

 


Alexandra nu vede cu ochi buni apropierile dintre Gagea și Virginia, așa că reacționează. Andreea Mantea a întrebat-o dacă este geloasă pe cei doi, însă concurenta de la „Casa iubirii” neagă cu vehemență.