Întâlnire de gradul unu la Survivor 2021. România și Grecia se vor duela în premieră într-un meci de excepție. Urmăriți o ediție incendiară!

Autor: Ana Dinu
Actualizat: 20 iun 2021, 00:03
Inatalnire de gradul unu la Survivor Romania
Sursa: Captură KANAL D

Surpriză de proporții la Survivor 2021. România și Grecia se vor duela în premieră într-un meci de colecție, inedit și spectaculos.

Urmează o ediție incendiară la Survivor România 2021, jocul pentru recompensă va fi unul cu totul excepțional și inedit. Concurenții de la Survivor România și concurenții de la Survivor Grecia își dau întâlnire într-o confruntare de excepție.

Survivor România și Survivor Grecia își dau întâlnire într-o confruntare de excepție

Vești uimitoare pentru concurenții de la Survivor România 2021, Faimoșii și Războinicii se vor alătura într-o confruntare spectaculoasă alături de concurenții de la Survivor Grecia.

Daniel Pavel, prezentatorul emisiunii, le-a împărtășit concurenților minunata veste.

”Așadar, doamnelor și domnilor, în aplauzele voastre, concurenții de la Survivor Grecia.”, a anunțat Daniel Pavel.

Concurenții vor avea parte de o experiență unimitoare, Faimoșii de la Survivor România vor fi mixați cu cei de la Survivor Grecia, iar Războinicii noștri vor fi mixați cu cei greci.

Astfel, cele două echipe se vor confrunta într-un joc incredibil pentru recompensă, iar miza este pe măsura așteptărilor.

Este pentru prima dată în acest sezon când echipa României și cea a Greciei vor juca împreună. După cum Daniel Pavel a anunțat, va fi un meci de colecție, de excepție, ceva inedit la Survivor România 2021.

Concurenții de la Survivor România sunt foarte încântați de prezența adversarilor lor, ba chiar au dezvăluit că le dă o stare foarte bună că sunt alături de ei.

Citește și: Greutate si inaltime copii in functie de varsta

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

Citeste si: Războinicii au votat! Iată pe cine au propus spre eliminare

Albert, din nou propus spre eliminare la Survivor România 2021

Albert a fost din nou propus spre eliminare de echipa Războinicilor, concurentul nu mai este surprins de decizia colegilor săi, însă nu își dorește să părăsească competiția Survivor România.

”Nu știu dacă a fost cu altă direcție votul colegilor mei către mine”, a spus Albert.

Faimoșii sunt de părere că Albert se cere nominalizat singur. Este bine cunoscut faptul că Războinicul a fost propus spre eliminare de mai multe ori, însă votul publicului l-a salvat de fiecare dată.

Citeste si: Momente cumplite la Survivor România 2021. Întreaga echipă i-a întors spatele când avea cea mai mare nevoie. Despre cine este, de fapt, vorba

 


Numerologul Oana Timofte a vorbit în exclusivitate la „Follow us” despre cum sunt afectate zodiile de eclipsa de lună.