Intalnire de gradul zero intre Nicoleta Luciu si sotii Maxer! Cum au reactionat

Autor: A.M. Editor: Adelina Minulescu
Actualizat: 27 feb 2017, 02:14

Dragi domni, numai in pielea eroului imaginilor urmatoare nu va dorim sa fiti! A iesit omul nostru seara, la o prezentare de moda, cu sotia si a dat nas in nas cu fosta.

Cum a iesit din încurcatura, aflati imediat. O surpriza care l-a cam coplesit pe Dinu Maxer, cel care a trait 7 ani o poveste de dragoste cu Nicoleta Luciu. Priviti ce reactie a avut la prima iesire pe podium a divei! A plecat imediat privirea. Dar sotia lui s-a ridicat la inaltimea asteptarilor: „Nu am stiut ca Nicoleta va fi mireasa(n.r. in rolul de pe podium). A fost o supriza placuta.

Ba chiar foarte placuta!”, a precizat ea. Si asta nu e tot! Ca sa nu mai lase loc de comentarii, Deea Maxer a mers in culise. Ce a facut acolo sotia lui Maxer? „ Am mers si am felicitat-o din toate punctele de vedere pe Nicoleta!”

Un gest care l-a suprins chiar si pe Dinu. In culise am intalnit-o si noi pe Nicoleta Luciu! Vedeta era tare mandra de rolul pe care l-a jucat in seara respectiva! Si ne-a explicat si noua diferenta de cultura si ce face, mai exact, o astfel
de mireasa: „in noaptea nuntii, trebuie sa se tatueze cu henna pe maini si pe picioare si trebuie sa fie diafana si sa-si intalneasca sotul.”

A fost o seara inedita pentru toata lumea! Invitatii au savurat clipe minunate in acorduri orientale la prezentarea de moda a Lizei Panait! O seara pe gustul Stelei Popescu: „aici este pauza, muzica, tineret si rochii, rochii!” Calatoria in timp si spatiu a fost tema colectiei!

Citește și: Ghid complet valori glicemie. Valorile normale ale glicemiei

„O poveste despre nomazii

desertului, tuaregii, este o lume complicata, interesanta, insa, in care ei iubesc ceea ce au mai mult- libertatea”, ne-a spus chiar Liza Panait. Si coafura a fost pe masura: „Am folosit elemente din desert, elemente tribale, de beduini. Ca sa mearga cu ceea a creat Liza”, ne-a explicat Elena Oseaca.

„Muzica orientala a fost senzatioanala iar tinutele, multe dintre ele le-as imbraca”, a afirmat si Florentina Opris, prezenta la eveniment.