Intalnire de gradul ZERO la CanCan TV! Marioara Zavoranu si Razvan, fata in fata dupa ce Oana a ajuns la spital

Autor: Redactia KANAL D
Actualizat: 24 feb 2017, 05:21

Dupa o cearta teribila, Oana Zavoranu a incercat sa-si opreasca iubitul, care vroia sa plece, urcandu-se aproape goala pe masina lui.

Aceasta este imaginea care te face sa te intrebi cat de fina este limita dintre dragoste si razboi. Invitata la CanCan TV, Marioara Zavoranu a declarat ca intre cei doi nu a fost niciun scandal.

 

"In primul rand nu a fost un scandal. Si Oana nu a fost dezbracata. Asa se poarta. A iesit grabita pentru ca ea vorbea la telefon si Razvan era gelos, si a crezut ca din gelozie pleaca".

 

Ea a adaugat ca nu intelege de ce se face atata scandal dintr-o relatie adevarata.

 

"De ce nu ar fi ei doi fericiti? De ce trebuie sa vedeti in totul asa un scandal?".

 

Invitat si el in platoul emisiunii CanCan TV, Razvan, iubitul Oanei, a dezvaluit ca este gelos si ca o iubeste pe Oana foarte mult.

 

"E normal sa fiu gelos. Si ea e geloasa pe mine. Ne-am impacat insa. O iubesc foarte mult. Daca nu o iubeam nu mai eram langa ea si nu imi pasa".

Razvan a povestit si ceea ce s-a intamplat de fapt in acea zi. El a spus ca Oana era in costum de baie pentru ca se bronza pe terasa.

 

"Eram pe terasa despre care Pepe spunea ca nu exista.

Oana cand nu merge la mama ei sa faca plaja la piscina face plaja pe terasa descoperita".

Citește și: Ce cantitate de lapte consuma un bebelus? Tabel cantitate lapte bebelusi

Citește și: Cine poate beneficia de ajutoarele de încălzire 2024-2025. Care este termenul limită pentru depunerea cererilor de încălzire

 

El a dezvaluit ca marul discordiei il reprezinta un barbat pe care Oana a recunoscut ca il simpatizeaza si care o suna foarte insistent.

 

"I-am zis Oanei ca ma duc sa iau doua inghetate. Cand m-am intors am vazut ca ii sunau telefoanele si m-am uitat sa vad cine e. O suna un om despre care mai vorbisem cu Oana si stabilisem sa incercam sa facem sa nu o mai sune. Este un barbat frumos intr-adevar si Oana a recunoscut ca il simpatizeaza".

 

Razvan a continuat si a povestit cum s-a terminat totul.

 

"Am devenit gelos, va dati seama. Sambata a fost prima data de cand sunt cu Oana in care i-am intors spatele si nu i-am spus unde plec. Ea cand a vazut ca plec a venit si s-a urcat pe masina. M-am speriat cand am vazut-o in costum de baie afara. Am plecat, am luat inghetata si m-am intors inapoi acasa".

 

Referitor la asa zisele neintelegri intre ea si posibilul viitor ginere, Marioara Zavoranu a declarat ca toate aceste lucruri sunt niste simple speculatii.

 

"Ca sa va dati seama cat de bine ne intelegem uitati-va cat de des aparem impreuna. M-ati vazut vreodata cu Pepe atat de des?".